Şimdi Ara

Ek puan gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Ben meslek liseliyim ve web programcılığı bölümündeydim, lise son sınıfta YGS ye girmiştim yani 2014'te ve berbat bir öğrenci olmanın getirisi olarak baraj altı kalıp 2 yıllık bir üniversiteye gittim. Şuan alttan 3-4 dersim olduğu için bitmedi üniversite ama ben bu yıl yine YGS ye giricem ve amacım bilgisayar veya yazılım mühendisliği.


    Sorum şu ben hala ankara üniversitesinde öğrenci olarak kayıtlıyım, şuan YGS ye girdiğimde diploma notumdan (71,95) ek puan gelecek mi? Kendi bölümümü seçtiğim için ek puan gelecek mi? MTOKlara girebiliyor muyum?


    Hocalar dahil kime sorsam bilmiyorum diyor veya birisi olabilir birisi olmaz diyor, bileniniz var mı?



  • Bilen eden yok mu yahu? En azından nereden bilgi alabilirim fikri olan yok mu?
  • Obp başari puani gelir hocam cunku o yerlestikten bir yil sonra kesiliyo senin bayagi olmus he onuda zaten en son lysker bitince yerlestirme puaninda gorursün obp li halini ama senim bolumun diye özel ek puan kisminsa bi sıkınti var geçen yil ösym bu ek puan hakkinda bir takim değisiklikler yapti örnegin dediki imam hatiplere sizden belli bir yildan sonra liseye kayit yaptiranlara ek puan yok.sonra meslek lisrlerinede bir takim fatkliliklar koydugunu duymustum.bunun için en doğru bilgiyi bu yil yayinlanan ösym kilavuzunda bulabilirsin veya ösym yi ara bilgi al.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsynner kullanıcısına yanıt
    Sanırım 2012 marttan sonra mezun olanlar ek puan alamıyormuş yani anladığım kadarıyla durum bu şekilde, dolayısıyla sadece diploma puanım gelecek ve mtoklar hakkında bir şey bulamadım daha doğrusu buldum ancak lisedeki bölümümle ilgili bir açıklama bulamadığım için bir cevap bulamadım. Neyse bakalım her şekilde alabileceğim maksimum puanı alıp kazanmaya çalışacağım bakalım.



    Teşekkürler yardım için.
  • Mtokta var

    Ek puanda aliyosun (bolum tercihlerinde)

    Obpde ekleniyor kesintisiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: armetyo

    Mtokta var

    Ek puanda aliyosun (bolum tercihlerinde)

    Obpde ekleniyor kesintisiz

    YGS dolayısıyla oturamıyorum pc başına bakamadım o yüzden foruma, rica etsem bana gelecek puanı söyleyebilir misin? Diploma notum 71,95 ve OBP ise 359,750.

    Belirttiğim gibi lisede bilişim teknolojileri bölümündeydim şimdide bilgisayar veya yazılım mühendisliği tercih edicem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.