Bildirim
Ek mtv odemeyenler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ya arkadaş ne uzattın şu konuyu ya... Fazla geliyorsa binmeyin abi şu arabaya. 2 güne bir aynı konu. Ne yapalım şimdi ödeme mi diyelim biz sana? Sen ne istiyorsun seni ne tatmin edecekse oma göre cevap verelim. Uzatmayın kardeşim işte muayene zamanı yada satışta seve seve! ödenecek o vergi. Başımıza ne gelir diyorsun bu kadar korkuyorsanız ödeyip geçin ne diye bekliyorsun ki? Verginin silineceği falan yok yani.
WhatsApp grubu gibi kullanıyorsunuz şu forumu!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 9 Ocak 2024; 7:41:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bende ödemedim. Faiz biniyor. Muayene zamanı veya aracın satılacağı zaman işlem yapmazlar. Başka bir şey olacağını zannetmiyorum.
-
Ben de ödemedim. e-tebligat geldi e-haciz gelene kadar ödemem muhtemelen.
Ama 2024 mtvsini ödeyeceğim.
Hadi yine iyisin köftehor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben eşşek gibi ödedim.
Ödememek gibi bir şansın var mı ? Ya muayenede, ya satışta faiziyle birlikte karşına çıkacak.
-
Arabayı satarken kuzu kuzu ödedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arabayı satacağın zaman veya muayeneye götüreceğin zaman mecbur ödeyeceksin.
Zamanında ödemezsen boşu boşuna gecikme faizi ödemiş olursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haciz gelsin uğraş durursun
-
Ben de ödemedim. Ödememek için de Eylül’de olan muayeneyi Ağustos’ta yaptırdım. Ocak’ı da ödemeyeceğim seçime kadar yolu var.
Böyle adaletsizlik olmaz, deprem oldu eyvallah o zaman tüm vergileri 2 katı yapacaksın. Neden sadece arabası olana yükleniliyor? Milyonluk şirketlerin vergi borçlarını affet, sonra tabana yay!
Ya da birisi sabah kalktığında şu şu aylar boş kalmış, o aylara da birer taksit koyalım dese var mı önünde bir engel? Yok… bu sebeple hayatımda ilk defa bir vergiyi ödemedim ödemeyi de düşünmüyorum gittiği yere kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 9 Ocak 2024; 18:53:49 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Ya arkadaş ne uzattın şu konuyu ya... Fazla geliyorsa binmeyin abi şu arabaya. 2 güne bir aynı konu. Ne yapalım şimdi ödeme mi diyelim biz sana? Sen ne istiyorsun seni ne tatmin edecekse oma göre cevap verelim. Uzatmayın kardeşim işte muayene zamanı yada satışta seve seve! ödenecek o vergi. Başımıza ne gelir diyorsun bu kadar korkuyorsanız ödeyip geçin ne diye bekliyorsun ki? Verginin silineceği falan yok yani.
WhatsApp grubu gibi kullanıyorsunuz şu forumu! |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X