Ek madde 1 ile yatay geçiş yapmayı planlıyorum deü ve marmaraya başvuracağım ama sonuç ve kayıt tarihleri birbirinden farklı deü ilk açıklanıyor ve kayıtları daha erken eğer deü çıktığı halde marmarayı beklersem ve marmara çıkmazsa açıkta kalırım ve ben marmaraya geçiş yapmak istiyorum mesela deü açıklanınca gidip kayıt yapsam sora marmara çıkarsa gidip direkt olarak marmaraya kayıt yapabilirmiyim yoksa gidip tekrar izmirde kayıt mı sildirmem gerekiyor benim bildiğim kayıtlar otomatik siliniyor ama emin değilim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ek madde 1 ile yatay geçiş te kayıt hakkında

-
-
Hocam aynı anda 2 yatay gecis yapamazsınız , ek-1 madde ile 1 kere gecis yapabilirsiniz, deü ye kayit yaptirip sonra sildirmeniz mumkun mu , bunu sormanız lazım, silinse bile kac gunde silinir ,
Ek madde bir ile kaydiniz silinirse geri eski okulunuza donmuyor musunuz , bunu sormak lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sildirmek sıkıntı yaratabilir çünkü silmeleri ne kadar sürer bilmiyorum ve iki kayıt arası max 2 3 gün vardır bu sürede sildirmek mümkün mü bilmiyorum
Ayrıca coğrafya öğretmenliğine geçmeyi planlıyorum marmaranın kontejan 2 kişi 401p ve 30k ile almış ben 414p 17k sıralama yaptım geçme olasılığım nedir sizce çünkü 3 4 puan fazla ile geçenler oluyor başka ünüversitelerde ve ben 13 puan fazla yaptım eğer Marmaraya direkt geçme olasılığım yüksek ise bu kadar teferruat ile uğraşmak zorunda kalmam
Hocam bilmiyorum, size kalmış , yök tercih sihirbazından puanlara bak, eğer siz 2. Sinif ya da 3. sinifa gecmek istiyorsaniz gecme sansiniz var.
Ama haziliktan kalip yuksek bir universiteden gelecekseniz ise bu zor cunku sizin gibi gelenler var.
Hatta hocam bir arkadasim boyle geldi o 60 k falan yapmisti , benden çok iyi siralama yapip o yatay gecis yapti , ve yerlesti, ben eski universiteden devam ettim.
Bir de hocam siz iki sene mi bir sene mi hazirlikta kaldiniz , bunlar önemli , siralmalar yukselirse girme ihtimaliniz azalir
Ben marmarada halkla ilişkiler ve tanıtım okuyorum bu sene ilk senem ve hazırlıkta kalacam gibi kalmasam bile hep coğrafya öğretmenligi istiyordum ama ailem bırakmadığı için bu bölümü seçtim yani kalmasam bile geçeceğim ilk sınıftan başlayacağım mesela dokuz eylül geçen sene puanlarına baktım biri 5 biri 7 paun fazla ile geçmiş gazi nin 2020 de biri 11 biri 24 puan fazla ile geçmiş ama ne yazık ki marmara geçiş yapanların sonuçlarını açıklamıyor o yüzden elimde veri yok ama ben 13 puan fazla yaptım ve bu saatten sonra pek kimse öğretmenlik özellikle coğrafya öğretmenliği seçmez diye düşünüyorum yada en azından ikinci olarak girerim diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X