Bildirim
Ejder 5 geliyor yazık
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bot derken hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kışın ayağa giyiliyo
Otomatik saldırı yapıyor , asker basıyor bağış istiyor , duvar yükseltiyor , bina basıyor. Normalde asla kullanmam derdim ama malum bu sene üniversite sınavına gireceğim eskisi kadar vaktim olmuyor o yüzden denemek için yükledim 12 saat gibi kısa bir sürede 3 er milyon altın iksir kastı mesela. bot örneği istersen , piyasadaki en iyi bot benim bildiğim lazypressing ,paralı ilaçlısı aradım bulamadım aldım ama sen bulursun belki. Ücretsiz alternetif istersen Autoit Clashbot var oda baya güzel. -
Hocam 1 2 m iksir birsey degil 1 saatte kasarsin rahat bunlari dusunmemek gerek adamlar yenilik getiriyor surekli bardagin dolu tarafini gormek daha iyi olur :)
quote:
Orijinalden alıntı: alatay
Hocam 1 2 m iksir birsey degil 1 saatte kasarsin rahat bunlari dusunmemek gerek adamlar yenilik getiriyor surekli bardagin dolu tarafini gormek daha iyi olur :)
Zor kastım yav ondan :d
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10. seviye binan var 1-2 m iksiri mi mevzu ediyorsun dostum
Kara iksir ya da altın olsa neyse de, iksir sürekli bulunuyor depoda zaten.
Merak ettiğim, bu bilgiyi nereden edindiniz? -
Biz napak lab hep boş. -
bot var huzur var -
Şuanda hangi botu kullanıyorsunuz ? Piyasada tam olarak çalışan bot yok sanırım. (Autoit tam olarak çalışmıyor sıkıntı yaşayabiliyor) -
valla çatır çatır çalışanları var. işteyim şuan evde o kasmaya devam ediyor -
Hocam ismini verebilirseniz çok güzel olur -
Seni de anlamak kolay be dostum. Köyün savunması th8 full bile olmamışken th10a attın sırf ejder için. Şimdi haline acıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: RakiBalikKavun
Seni de anlamak kolay be dostum. Köyün savunması th8 full bile olmamışken th10a attın sırf ejder için. Şimdi haline acıyorum
Balon dalkavukum full 5 büyüm var öfke şifa full ,lav tazı laboratuvarda, acımana gerek yok ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Müller -- 7 Temmuz 2015; 15:48:53 >
Profilini ac da forumca dalga gectigimiz koyune bakalim
quote:
Puahahaha sen benim köyüme kurban ol
1 aya 240lık ordumla son seviye tazı balon kavuk yapcam lan kimle dalga geçiyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: Thomas Müller
quote:
1 aya 240lık ordumla son seviye tazı balon kavuk yapcam lan kimle dalga geçiyorsun
Acsana profilini :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Thomas Müller
quote:
Acsana profilini :)
Açmıyorum niye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
2-3 güne iksiri full yapıyorum 6m depoda 8m icin 5 günümü almaz bu kadar zor değil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X