Şimdi Ara

ehliyetini yenilemeyen var mı? süreç nasıl olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ehliyetimi yurtdısında oldugum için yenileyemedim şu an yurtiçindeyim yenilemek istiyorum 7400 tl ceza mı ödenecek, süreç nasıl olacak? b sınıfı ehliyetim var ceza 7400 tl diyor haber sitelerinde, fakat b sınıfı harcını seçince 5678 tl gibi bir ücret çıkıyor, bir de kağıt bedeli diye bir opsiyon var, bu ikisi de ödenecek mi ?

yoksa biraz bekleyip yenileme işini erteleyeyim mi yine uzatma cıkar mı? kararsız kaldım yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zan232 -- 13 Kasım 2025; 3:36:10 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

31 ekim son gün yenilemeymiş, şimdi yeni ehliyet alıyormuş gibi harç ödeyecekmişiz sanırım, internette çok bilgi kirliligi var ne yapmam gerektigimi tam anlamadım.

• Konu güncel. Bende yenilemedim. Şimdi yenilemek 7bin TL. Hadi ben aracı sattım o yüzden ehliyet ile şimdilik işim yok beklerim ama geçen hafta arkadaşı cevirmisler. Ehliyeti eski tip diye ehliyetsiz araç sürmekten aracı bağlayıp ceza kesmişler. Eski tip ehliyet, ehliyetsiz gibi geçiyor. Araç kullananların haberi olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • direksiyon başına geçinceye kadar yenilemeye gerek yok bence. seçim öncesi bu iktidar, tekrar iktidarda kalabilmek için her şeyi yapar ve birden bire bir af çıkarıp yeniden bu ehliyet yenileme kampanyasını başlatabilir. araban yoksa acele etmeyebilirsin, sana kalmış

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.