Soru basit kıymetli dostlarım, abilerim. Daha önce araba kullanmamış , ehliyetten sonra aktif kullanan dostlar yazarsa sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ne büyük marifet ehliyetsiz araç kullanmak.
|
üçüncü aydan sonra dedim, kaza üstüne kaza yaptım. ondan sonra yıllardım demedim, demem de |
iyi sürücüyüm demek böyle düşünmeye başlamak çok tehlikelidir. fazla özgüven getirir ve hata yaptırır 28 senelik sürücüyüm böyle düşünmekten her zaman imtina ettim . eski ve çok tecrübeli bir arkadaşın bir lafı vardı --- bütün iyi sürücüler mezarda --- derdi |
üçüncü aydan sonra dedim, kaza üstüne kaza yaptım. ondan sonra yıllardım demedim, demem de |
2015 te aldım 2017 de tek başıma İstanbul-Erzurum-Elazığ-Erzurum-Trabzon-Giresun-Erzurum ve İstanbul. Bu rotayı bitirdiğim zaman demiştim Edit: Ha bu demek değil ki kendimize ustayız kralız diyoruz.. Asla < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzoBride -- 20 Aralık 2020; 1:2:22 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Sen olmuşsun üstad < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende geçen hafta ilk defa oldum kafasıyla çıktım yola. Kaza atlatınca aklım geldi başıma hocam.. ben acemi değilim kafası sıkıntı ya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
18imde ehliyet aldım 6 ay sonra 2400km süren uzun yola cıkmıstım tek başıma tek şofor olarak o zaman demıstım kendıme boyle bi arabayla bu kadar yolu yaptıysam gerçekten sürebiliyorum diye brodwayım vardı konusunu acmıstım o zamankı gezmın sanırım hala durur |
Kendine usta şoför demek istiyorsan ken block gibi olman lazım çünkü öyle sürenler herşeye rağmen arabayı kontrol altında tutabiliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iyi sürücüyüm demek böyle düşünmeye başlamak çok tehlikelidir. fazla özgüven getirir ve hata yaptırır 28 senelik sürücüyüm böyle düşünmekten her zaman imtina ettim . eski ve çok tecrübeli bir arkadaşın bir lafı vardı --- bütün iyi sürücüler mezarda --- derdi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazakbil -- 20 Aralık 2020; 9:16:49 > |