Şimdi Ara

Ehliyet Yenilemede Sağlık Raporu Sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Dün ehliyetimi yenilemek için sağlık ocağına sürücü sağlık raporu almaya gittim. A2 + B Ehliyetim var. Gözlük kullanıyorum ve eski ehliyetimde kullandığı cihazlarda "Gözlük veya lens" şeklinde de yazıyor. Ancak sağlık ocağında ki doktor bu raporu ben veremiyorum hastaneye gitmen gerekiyor dedi. Biraz zorladım adamı raporu hazırladı imzaladı fakat gözlük için beni göz doktoruna sevketti. Hastaneye gittim 50 TL bayıldım doktor imzaladı raporu. Daha sonra emniyete gittim ve emniyetteki adam da doktor yanlış yazmış dedi. Doktor raporda "Gözlük kullanmak şartıyla 1. Grup sürücü olur" şeklinde yazmış. Emniyetteki adam ise bu şekilde sisteme girersem B ehliyetin yanar dedi. Sen A2+B olduğun için 2. Grup Sürücü Olur demesi gerekiyormuş doktorun. Benim iyice kafam karıştı. Bu sağlık raporu alma ve sürücü grupları hakkında bilgisi olan varmı?







  • 1.grup 2.grup surucu olur o konuda bi fikrim yok.Ben ilk defa almak icin aile saglik merkezine gittim kadin beni ilacimdan dolayi devlet hastanesine yolladi sinirlendim kim ugrascak o sirayi beklicem falan en son cozumu ozel poliklinikte buldum 25 lira verdim form doldurdum aldim raporu gozluk de kullaniyorum hicbir problem olmadi sehrinde varsa ozel poliklinik oyle yapmalisin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eren_SD kullanıcısına yanıt
    Ben devlet hastanesine gidip 50 TL bayıldım. Ama doktor yanlış yazmış. 2. Grup Sürücü olur demesi gerekiyormuş. Benim A2+B ehliyetim var. 1. Grup yazdığı zaman D sınıfını süremiyormuşum. Minibüs kamyonet falan yani. Ayrıca emniyetteki adam sağlık ocağındaki aile hekiminin sana ücretsiz vermesi gerekiyordu bunu dedi bana. Gözlük kullanıyorum ama zaten eski ehliyetimde de gözlük veya lens yazdığı için doktora yönlendirmesine gerek yoktu dedi. Yani bunlar birilerine para kazandırmak için böyle yapıyorlar.
  • Arkadaşlar şu an aile hekimi sağlık raporu veriyormu ehliyet yenileme için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.