Şimdi Ara

ehliyet ucreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 18 ime gircem ve ehliyet almak istiyom babam tuturdu 1.5 milyar masrafi var o kadar para veremem vergi dairesi 600 tl aliyo nasil veririm diyo alan arkadaslara soruyorum ne kadar a geliyor toplam arastirdim en fazla 800 900

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en fazla 1000 tl yukarısı abartı.
  • en fazla 1000 tl aşağısı abartı.
  • 1100 Tl civarı tuttu benim. Sınavları geçtim ama klasörü parasızlıktan teslim edemedim henüz. Bir 500 tl eksiğim var. Süresi varmı bu evrakların onu da bilmiyorum ya
  • kurs ucretini taksit falan hallederim de bu ehliyet alma ucreti falan vergi dairesine yaticak ucretler kac para tutar 400 500 tutar mi

• benim toplam 850 tl tutuyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyaZz_zenci -- 13 Şubat 2013; 21:37:16 >
  • 850 tl yi taksitle veririm 500 ude iddaa fln bi sekilde toplicam artik sagolun beyler

• fiyatlar arttı artmaya devam ediyor
  • 800.
  • ben geçen sene 800e almıştım ama zam gelmiş diyolar
  • en iyisi yarin gidim vergi dairesine soriyim

• quote:

Orijinalden alıntı: StyleSlayer

kurs ucretini taksit falan hallederim de bu ehliyet alma ucreti falan vergi dairesine yaticak ucretler kac para tutar 400 500 tutar mi

334.60 TL maliyeye, 101 TL emniyete (güncel ücretler)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aranızdaki Kezban

quote:

kurs ucretini taksit falan hallederim de bu ehliyet alma ucreti falan vergi dairesine yaticak ucretler kac para tutar 400 500 tutar mi

sagolasin hocam

• 2013 ile ehliyet alma sistemi değiştiği için fiyatlar artmış.Bi arkadaşımın ablasının ki 1500 tl gibi birşey tutmuş
  • 350 kurs 336 harç 101 lira kart ücreti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavetera

2013 ile ehliyet alma sistemi değiştiği için fiyatlar artmış.Bi arkadaşımın ablasının ki 1500 tl gibi birşey tutmuş

hocam nasil degisti sistem o kanun kabul oldumu

• ben 5 ay önce izmirde herşey dahil 650 tl ye aldım ..b sınıfı
  • B sınıfı ehliyet harcı kart parası dahil 430 tl olmuş.Benim arkadaşlarım yazılmıştı 750 tl kurs ücreti istemişler ne yazık ki. şöyle kabaca bir hesap yaparsak 1180 tl ye denk geliyor.Tabi kurs ücretinde pazarlık yapılırsa biraz daha uyguna gelebilir.Ben eylül sınavına girmiştim herşey dahil 850 tl tutmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

1100 Tl civarı tuttu benim. Sınavları geçtim ama klasörü parasızlıktan teslim edemedim henüz. Bir 500 tl eksiğim var. Süresi varmı bu evrakların onu da bilmiyorum ya

1 yıl süresi var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aranızdaki Kezban

quote:

sagolasin hocam

Sürücü kursu da var bunun sınav harçları da var.babanin dediğine yakın bir fiyat cikar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.