Şimdi Ara

Ehliyet sınavı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • malum sınava 6 gün kaldı kursun verdiği ortalama 300 sayfalık çıkmış sorular kitapçığını %90 bitirdim yarın tamamen bitirmeyi planlıyorum öteki günde bir kez daha bütün soruları gözden geçirmeyi bunun haricinde yapmam gereken birşey varmı sınavı geçmek için ?

• çok fena stres yaptım yaa sınav yerleride açıklanmış panik oldum
  • Çok bile çalışmıssın hocam kasma.zor bir sınav değil bir formalite o sınav.çıkan soruların aynısı çıkıyor.arada bi kaç soru değişiyor onları da çözmeyiver.
  • 50 soruluk testlerde en fazla 6 yanlışım çıktı 12 tane test çözdüm sadece trafikten hiçte çalışmadım direk soruları çözmeye başladım gerçektende hep aynı sorular hele okul taşıtı arkasındaki dur yazısı neyı belirtir sorusu 12 testtede vardı ama ne bileyim içimde birşey geçemicegimi sölüyo sınavı oks dede böyle olmuştu sınavda cırcır oldum yarıda bıraktım
  • ben daha hic calismamıstım. bu aksam 72 soruda 4 yanlis yaptım. o yüzden calisma geregi duymuyorum hic bakmadan giricem sınava
  • o deilde direksiyon sınavından birakirlarsa döverim ben o adamları. ulan 5 senedir trafikte direksiyon sallıyoz, insanlara araba kullanmayı ögretmişligim bile var. sacma sapan seyler yüzünden birakirlarsa hiç iyi olmaz
  • Geçersin merak etme çok bile çalışmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

o deilde direksiyon sınavından birakirlarsa döverim ben o adamları. ulan 5 senedir trafikte direksiyon sallıyoz, insanlara araba kullanmayı ögretmişligim bile var. sacma sapan seyler yüzünden birakirlarsa hiç iyi olmaz

ondan da geçersin ya ni numarası yok.bi kavşak döndürtüyorlar bi vites yükseltiyorlar.kemeri tak koltuğu aynanı ayarla sinyalini ver kalk gerisi bitti gitti.ha bide bazıları duraklara çok yakınken sağa çek diyor sakın ona düşme unutma duraklara 15 metre mesafeli park yapılamaz

• sana şu kadarını söyliyeyim, ehliyet sınavına girmede evvel 1 gece öncesinden geçen yılların çıkmıs sorularını çözdüm, derlerine falanda girmedim kitabını okumadım, sadece 2 senenin sorularına baktım , trafikmiş ilk yardımmış otormuş hiç bilgim yoktu sadece o soruları çözdüm geçtim sınavı. zaten aynı sorular cıkıyor kasma boşuna
  • 110 beygir arabayı verdiler direksiyon dersinde gaza basıon uçuyo anasını satayım o arabayla gircem sınava gaza bastınmı direk 50 km oluyo zaten 51 km oldumu ayvayı yedik
  • kalkışı yaptıktan sonra baktın araba az ilerlemeye basladı yürüyo at 2 ye ilerle, yol un durumuna göre 3 te kal, 4 geçmeyi düşünme bile. birde görevli memur sana bısey sordugunda arkanı dönüp bakma dikizi kullan bunlar hep puan
  • quote:

Orijinalden alıntı: yougivemefever

quote:

Orijinalden alıntı: taken21

o deilde direksiyon sınavından birakirlarsa döverim ben o adamları. ulan 5 senedir trafikte direksiyon sallıyoz, insanlara araba kullanmayı ögretmişligim bile var. sacma sapan seyler yüzünden birakirlarsa hiç iyi olmaz

ondan da geçersin ya ni numarası yok.bi kavşak döndürtüyorlar bi vites yükseltiyorlar.kemeri tak koltuğu aynanı ayarla sinyalini ver kalk gerisi bitti gitti.ha bide bazıları duraklara çok yakınken sağa çek diyor sakın ona düşme unutma duraklara 15 metre mesafeli park yapılamaz

vay bak bu öneri iyimis. varsa böyle güzel öneriler paylasın arkadaslar

• Direksiyondan ben geçtiysem herkes geçer(98) hayatımda 3 kes araba kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

kalkışı yaptıktan sonra baktın araba az ilerlemeye basladı yürüyo at 2 ye ilerle, yol un durumuna göre 3 te kal, 4 geçmeyi düşünme bile. birde görevli memur sana bısey sordugunda arkanı dönüp bakma dikizi kullan bunlar hep puan

çok aldatma yapıyolarmıs dogrumu biriside dedi acil hasteney gitmem gerekiyor diomus memur 50 yı gecemem dıcekmısım yoksa kalıyomusun
  • Kasmıyorum ama fena korkuyorum geçemezsem madara olurum
  • bu kadar kasma yaw
    ben kursa kaydolurken gitmiştim dahada gitmedim. sınavdan önceki gece bi kaç tane çıkmış sorular testi çözdüm. gayette iyi geçtim sınavdan normal bi insan her türlü geçer o sınavlardan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.