Şimdi Ara

Egzoz Manifold Contası Tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün ustaya gittim egzoz manifold contasını değiştirsin diye adam 250 lira fiyat çekti sizcede fiyat çok yüksek değil mi arkadaşlar

• Egzoz çıkışındaki contanın değişimi için 120 TL verdim. Bütün egzoz aşağıya inip yeniden takılma sürecinden bahsediyorum.
    Manifold değişimi için fiyat bana yüksek gibi geldi.
  • egzoscular sanayinin en çakal esnafıdır,binbir hile yalanla sağlam egzosunu söker, yerinede en adisini en pahalı fiyata takarlar garantisi var derler belgesini vermezler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egzozcuya gittim manifold contası sıkıntılı dedi biz değiştirmiyoruz motor ustaları yapıyor dedi motor ustasına gittim 250 lira dedi
  • Manifoldun contasında olup olmadığına kesin rmin olun ondan sonra yapınnr yaptırıyorsanız. Bana da conta dediler top 150 tuttu meğer spiralde kaçak varmış

• quote:

Orijinalden alıntı: TUG10

Manifoldun contasında olup olmadığına kesin rmin olun ondan sonra yapınnr yaptırıyorsanız. Bana da conta dediler top 150 tuttu meğer spiralde kaçak varmış

Egzozcu alttan kontrol etti kaçak yok dedi gaza bastıkça çıtırtı yapıyor bilmiyorum başka nerden olabilir
  • Tamam hocam doğrudur öneride bulundum sadece esnafa gğven olmuyor artık temkinli olmak gerekiyor. Eğer manifold dışında her şey kontrol edildiyse ses yapıyorsa manifolddur mevzu

• yakın tarih bende conta değiştirttim motorun o kısmında bayağı sökme takma işi var..

pazarlık yapılabilir.

şöyle elinde çok işi olmyan bir usta bulun daha iyi fiyatlar alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

yakın tarih bende conta değiştirttim motorun o kısmında bayağı sökme takma işi var..

pazarlık yapılabilir.

şöyle elinde çok işi olmyan bir usta bulun daha iyi fiyatlar alırsınız.

Alt tarafı conta değişecek işte 1 saat sürecek hali yokya

• 100 liraya halledilmez mi

• baskı balata bile okadar işçilik anca tutar.

• Baskı balatayı 400 liraya degistirdim işcilik dahil

• 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.