|
Egm'nin paylaştığı: ![]() Resmin orijinali: ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 26 Ağustos 2025; 23:22:35 > |
|

1 Mobil
|
Egm'nin paylaştığı: ![]() Resmin orijinali: ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 26 Ağustos 2025; 23:22:35 > |
|
|
Bu Kerimcem bir keresinde ingilizce kaynak vermişti. Kendi verdiği kaynakta iddiasının tam tersinin yazdığı ortaya çıkınca İngilizceyi büküp kıvırmaya çalışmıştı. |
|
Atatürk düşmanı grafikerleri de savunur bu Kero.
|
|
Bu paylaşım tam olarak nerede ? Direkt link paylaşır mısınız. Twitterda Türk Polis Teşkilatının resmi sitesinde böyle bir paylaşım göremedim. Benim gördüğüm Resmi siteden video paylaşılmış 1 tane . Türk Polis Teşkilatı (@EmniyetGM) on X https://x.com/EmniyetGM/status/1960342013821211106< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 26 Ağustos 2025; 23:45:35 > |
|
|
Engellesene bunu. Ne diye uğraşıyorsun ki? |
|
![]() ben körümde sana sorıyım nerede burada koca atlı birlik ? nereye kaybolmuş acaba allah allah hemde siyah beyaz olarak kaybolmuş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Ağustos 2025; 0:33:9 > |
|
Varsayalım ki iki resim birleştirilmiş. Atın üzerinde olan ATATÜRK diyelim. Peki kaç kişi görebiliyor. Görünmemesi için mi uğraşıldı? Basbayağı kasıt var bu resimde. Bir de niye geri adım atıp 2. paylaşım yaptılar? |
|