Şimdi Ara

Eglenerek para kazandiran oyun..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çiftlikim oyununun nasıl para kazandırdığına baktıysanız şimdi gelelim bu oyundan ne kadar para kazanırız. Bunun hesaplamasını yapmaya.

    Öncelikle arkadaşlar oyunun ne kadar güvenilir olduğundan biraz bahsedelim. Çiftlikim oyunu yasal olması gereke bütün evrakları almış ve tamamen yasal bir firma olmuştur. Vergi levhasına vs bakabilirsiniz. Yani güvenilir bir para kazanma oyunu diyebiliriz. Ayrıca site yöneticilerinin şimdiye kadarki yaptıkları da sitenin ne kadar güvenilir olduğunu göstermekte. Özellikle ödemeleri anında gerçekleştirmeleri benim bu oyunda sevdiğim diğer bir konu. Neyse güvenlikten bahsettik şimdi gelelim çiftlik.im oyununa ne kadar yatırımla ne kadar para kazanacağımıza.

    Buraya tiklayarak uye olabiliriz.
    http://ciftlik.im/ana_sayfa?r=ilkerk16

    Arkadaşlar oyunda ki en iyi taktiği uygulamak için kesinlikle öncelikle 50 TL karşılığında altın üyeliği almamız gerekmekte. Altın üyeliği 2. defa alırsak ki bundan sonra her ay alacağız. %20 indirim oluyor ve bundan sonra 40 TL karşılığında altın üye olabiliyoruz. İlk etapta 50 TL altın üyelik için harcamaktayız. Altın üyeliğin avantajlarını saymakla bitiremeyiz. Altın üyeliğin avantajları oldukça fazla fakat şimdi oraya girmeyip direk size taktiği anlatacağım.

    Altın üye olduktan sonra mağaza kısmına gelerek öncelikle 1 adet altın tavuk alıyoruz. Altın tavuk ücreti 30 TL ve günlük bize kazandırdığı 1.5 TL olamak üzere aylık 45 TL para kazandırıyor. Altın tavuk aldıktan sonra 195 TL karşılığında 25 TL karlı bir şekilde 195 TL karşılığında altın paketten alıyoruz. Altın pakette günlük bize 11 TL kazandırmakta ve tavukların süresi 1 ay. Şimdi verdiklerimizi bir toplayalım;

    50 TL Altın üyelik.
    30 TL Altın tavuk.
    195 TL Altın Paket
    +_________________
    275 TL vermiş oluyoruz.

    Şimdiye kadar 275 TL para vermiş oluyoruz. Şimdi günlük kazancımıza bakalım. Günlük olarak 11 TL altın paketten ve 1.5 TL de altın tavuktan kazanıyoruz. Yani günde 12.5 TL kazancımız var. Bizim kümesimiz de toplam 10 adet boş yer var. Yani 10 adet tavuk alabiliriz. aldıklarımız ile birlikte bizim kümesimiz de 9 adet tavuk bulunmakta. Bunlar altın pakette bulunan 5 adet altın tavuk, 2 adet gümüş tavuk ve 1 adet bronz tavuk. Bir tanede altın tavuk almıştık yani toplam kümesimiz de 9 adet tavuk bulunmakta. Tavuklar arası alım süresi 3 gün olduğu için biz ilk üç gün kazandığımız para ile tekrardan altın tavuk daha alacağız. 3 günde 12.5 x 3 = 37.5 TL kazanmış oluyoruz ve 30 TL ile altın tavuk alıyoruz. Bundan sonra kümesimiz de 10 tavuk var ve günlük kazancımız 14 TL.

    Aldığımız tavukların toplam 30 gün yaşam süreleri var. Yani 30 gün bitince bu tavukların süresi bitecek ve yeni tavuklar almak zorunda kalacağız fakat oyunda esas kar edeceğimiz nokta da tam olarak burası. Oyunda aldığımız tavukların süresini uzattığımızda bize indirimler sağlanıyor. yani tavuklarımızın süresi bitmeden eğer tavuğun süresini uzatırsanız belli bir indirim alıyorsunuz. Genelde bu uzatmayı tavuğun öleceği son gün yapın. Ama dikkat edin tavuk ölmeden önce yani süresi bitmeden önce "kümesinizden" "tavuk yönetimi" kısmını tıklayarak tavuğunuzu kaç gün uzatacağınıza dair bir yer çıkacaktır. En karlı olanı tavuklarınızı 1 Yıl uzatmaktır fakat bunu maliyeti yüksek olacaktır. Eğer tavuklarınızın süresini 1 yıl uzatırsanız tavuklar size yaklaşık 2.5 ay boyunca bedavadan para kazandıracak. Fakat dediğimiz gibi bütün tavuklarınızı 1 yıl boyunca uzatmak size biraz maliyetli olabilir fakat kazanacaklarınızın yanında verdiğiniz çok da büyük bir para değil. Ben size minimum olarak hesap yapayım mantığı zaten anlamışsınızdır.

    Buraya kadar ilk ay verdiğimiz para: 305 TL
    Kazandığımız para ise : 420 TL
    Karımız: 115 TL

    Bizim elimizde toplam 7 Altın tavuk, 2 Gümüş tavuk ve 1 adet standart tavuk var.

    40 TL altın üyeliği yenilemek için.
    28.5 x 7 = 199.5 TL Altın tavukların süresini uzatmak için.
    23.75 x 2 = 47.5 TL Gümüş tavuk süresini uzatmak için
    19 x 1= 19 Bronz tavuk süresini uzatmak için
    Toplam: 306 TL verip her ay 420 TL kazanabiliriz.

    Eğer biraz daha yüksek yatırabilirseniz 2. kümesi 30 TL karşılığında açarak yine aynı taktik ile 115 TL de buradan kar elde edebilirsiniz.
    Oyunda ek olarak 630 TL karşılığında inek alarak ( ilk 10 gün 80 TL inek alıp 10 gün sonunda 95 TL kar elde ettikten sonra seçenek 3 ineğini seçmemiz gerek) Aylık 855 TL kazanabiliriz. Yani sadece inekten de aylık karımız 225 TL. 115 TL de sadece 1 kümesimizden karımız vardı. toplam 240 TL kar. Ayrıca 2. kümesimizide açınca 115 TL de oradan kazancımız olacak 355 TL her ay karımız olacak.

    Çiftlik im oyununda bir diğer para kazanma yolu da referans sayınızı artırmaktır.. Yani oyuna arkadaşlarınızı da davet ederek arkadaşlarınızın sattığı her yumurtadan 20 kuruş ve arkadaşlarınızın sattığı her sütten de günlük 45 kuruş para kazanabilirsiniz. 10 adet 10 tavuğu ve 1 adet günlük 1 tane süt üreten ineğinin olduğunu var sayarsak. 0.20 x 10 = 2 TL her kişinin yumurta satışından ve 45 kuruşta ineğinden olmak üzere her kişiden 2.45 TL para kazanmış olursunuz. 10 kişinin olduğunu varsaymıştık 20 x 2.45 = 24.5 TL de ekstra referanslarınız sayesinde günlük kazanırsınız. Aylığa vurduğunuz zaman sadece referanslarınız sayesinde 735 TL para kazanmış olursunuz.

    Bütün bu sistemi ortalama 1 ayda yaptığınızı düşünürsek 1 ay sonundan sadece bu oyundan aylık kazancınız referans ve çiftlik gelirleriniz ile birlikte 1100 TL civarında bir para kazanmanızı sağlayacaktır. Gerçekten şu devirde bu parayı internetten oyun oynayarak kazandığınızı görmek gerçekten de oldukça iyi bir şey.


    http://ciftlik.im/ana_sayfa?r=ilkerk16

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.