Şimdi Ara

Eğlenceli bloglar burada toplansın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • baylar ve kadınlar önceikle merhaba

    reklam yapmak gibi olmasın diye site ismini sürekli vermeyeceğim ama bir adet mizah içerikli kiisel blog/websitem var. Bu bloga bir şeyler yazmaktan azıcık sıkıldım, ben de artık blog okuyucusu olmak istiyorum. Eğer uyarsa birbirimizin blogunda misafir yazarlık yapabileceğimiz yorumlar bırakabileceğimiz bir blog arkadaşlığı kurmak istiyorum. Kişisel blogu olan kişiler bi şekilde bana ulaşabilir mi?

    Bu arada amacım cidden reklam değil ihtiyacım da yok sosyal medya hesabım var kişisel olarak orada hatrı sayılır bir takipçim var reklamı orada da yapabilirim sadece size sormak istiyorum sizce blogumda neleri geliştirebilirim?

    blogum:www.agalarageldik.com

    (bu sitede yorum bırakarak ya da ikramyagdiran@gmail.com adresine mail atarak bana ulaşabilirsiniz)







  • Güzel bir tanıtım.Ve başarılı bir blog sayfasını paylaşmış arkadaş. Güzel blogu için kendisine teşekkür ediyorum. Emek harcanmış kaliteli bir sayfa.

    Şimdi böyle bir bir sayfa açılmışken kendi bloğumu tanıtmadan olmaz. Konu eskide olsa ben görmesem google görür mantığıyla eklemek istiyorum linkimi.

    Temiz ve güvenilir bilgi veren bir site. Blog tarzında yazılıyor. Sağlık konuları daha yoğun olarak işleniyor. öneririm.
    https://www.medyatv.org/
  • merhaba
    mizah içerikli demişsiniz ama popüler gönderilere baktım pek mizahla alakası yok gibi geldi.
    ben de mi bi tuhaflık var acaba
  • En eğlenceli blog benimkisihttp://fenakomik.tumblr.com ( Her gün güncellenir )
    En eğlenceli site dewww.fenakomik.com olarak oda benim. Varsa daha komiği ciddiyim söyleyin, feyz alalım... Bizde acayip fenakomik'iz ama...Eğlenceli bloglar burada toplansınEğlenceli bloglar burada toplansınEğlenceli bloglar burada toplansınEğlenceli bloglar burada toplansın




  • Ağalara gelmiş bu site. Yerinde yeller esiyor. Siz yine bana gelin bol bol gülersinizwww.fenakomik.com vehttp://fenakomik.tumblr.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.