Şimdi Ara

Eğitimli Alman Çoban Köpeği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eğitimli Alman Çoban Köpeği


    İnsanların en sadık dostu niye nitelendirmekte olan köpekler içerisinde Alman köpeklerinin çok ayrı bir yeri bulunmaktadır. Alman kurdu veya Alman çoban köpeği diye tanımlanmakta olan ırk oldukça zeki ve çok kolay eğitilebilen bir özelliğe sahiptir. Bundan dolayı dünyanın çok farklı yerlerinde hem bireysel hem de kurumsal olarak Alman çoban köpeği talebi ortaya çıkabilmektedir. Bu noktada kaliteli bir şekilde eğitim verilmiş olan köpekler bireysel olarak da kullanılabilmektedir. Koruma işini muazzam bir şekilde yapabilen köpekler aynı zamanda polis ekipleri tarafından çeşitli kovuşturmalarda ve aramalarda da devreye girebilmektedir. Fakat burada en önemli olan husus profesyonel bir şekilde eğitimlerinin verilmesi ve köpeklerin yetiştirilmesidir.

    Alman Çoban Köpeği Eğitim Kolaylığı

    Köpekler içerisinde en rahat eğitilebilen ve davranış kazandırılan bilen tür Alman çoban köpekleridir. Alman çoban köpeği profesyonel bir şekilde eğitime tabi tutulduğunda çok kısa bir süre içerisinde istenen davranışları kazanabilmekte ve belirlenmiş olan sahada kullanılabilmektedir. Eğitim konseptine genellikle temel eğitim ve ileri itaat eğitimi ile başlanmaktadır. İleri itaat eğitimi köpeğin davranışlarının sahibi tarafından tamamen kontrol edilmesine de olanak tanımaktadır. Ayrıca köpeğin hijyen standartlarının her zaman muhafaza edebilmesi için tuvalet eğitimi yine profesyonel olan kurumlar tarafından kazandırılabilmektedir. Bununla beraber oldukça zeki ve alımlı olan Alman çoban köpekleri yarışmalarda da çok sık bir şekilde boy göstermektedir. Ulusal ve uluslararası yarışmalarda derece almış olan Alman çoban köpekleri bu konu ile ilgili özel bir eğitime tabi tutulmakta ortalama olarak 4 veya 6 hafta içerisinde yarışmalarda sunacak oldukları ring yürüyüşü veya en iyi ısıran köpek gibi uygulamaları kısa süre içerisinde kazanabilmektedirler.

    Saf Alman Çoban Köpeği Nereden Bulunur?

    Son derece popüler olan Alman çoban köpeklerinin saf olarak bulunması da kolay değildir. Irkını muhafaza etmiş olan gerçek Alman çoban köpeği çok kolay bir şekilde eğitilip istenen davranışları kazanabildiğinden dolayı yoğun bir şekilde talep edilmektedir. Eğer siz de ırkı bozulmamış hatta eğitimli Alman çoban köpeği satın almayı düşünüyorsanız almankurdu.com adresine giriş yaptığınızda çok farklı alternatiflerle ve kurumun sunmuş olduğu eğitim türleri ile ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.