Şimdi Ara

>>>Eger Premiumun Yoksa Okuu<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Oncelikle Size Bu Konuyu Acmadan Once Umudunuzu Kırmak istemedigimi Belirtmek istiyorum..

Bugun Aksam Oyuna Girmeye Calısıodum İnternet Baglantım Koptu (herzaman Olan Bisey) Dedimki Oyunda Cıkayım Kasmasın pc Yi die Alt+f4 Yapmak Zor Geldi Hani Baglantı Yokken Servere Girmeye Calısınca Failed Veriyor Ve Oyundan Atıyor Ya Onu Yaptım ve Sonuc COk Kotu BiSey Oldu Normalde Oyundan Atması Gerekirken Non-Pre Dedi Evet Yanlıs Okumadınız Non-Pre dedi Bu Demek Oluyorki Oyunun Datası Sizi Oyuna Almıyor Baglantı Olsun Olmasın Yada Serverde Bos Yer Olsun Olmasın size Non-Pre Veriypr Burdan Herkez Gibi K2

İnanmayanlar Yada İnamak İstemeyenler İçin Ss

>>>Eger Premiumun Yoksa Okuu<<<

• bunu her zaman diyor serverların açılma saati var sadece öle girebilirsin yada birisi çıkarsa sen onun girersin bunu herkes biliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir26 -- 2 Eylül 2006; 23:03:49 >
  • Beyler Ss İn tamamı Gozukmuyot Altarnatif SS

http://img486.imageshack.us/img486/2095/ads305zpl8.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir26

bunu her zaman diyor serverların açılma saati var sadece öle girebilirsin yada birisi çıkarsa sen onun girersin bunu herkes biliyor...

SS e Dikkatli Bakarsan Baglantı Yok Yani İnternet Yok İnternet Yoksa Ve Servere Login Yaparsan ne Olur Tabiki Failed Server Yazar demii Ama Vermedi Direk Olarak Non Premium Verdi Serverde Bos Yer Varmı Yokmu Ona Bile Bakma Gereksinimi Duymadan Verdi Anlatabildiysem Ne Mutlu
  • bende bağlantıumıkestim bi ara yanlışlıkla ama bana non-pre yazmadı xtrap failed verdi ama arkadaşın sölediği doğru gibi gözüküor c1 gece 12:30dan sonra anca tek atarsınız ama ben 01:00 da tek atamadım birde bu serverin ne kdar dolu olduğunu gösteren çubuk yeşildi
  • free to play simdi nerden baslasam küfre. parasından değil kredi kartından, bi tane knight subesi acılsa elden versek parayı züper olurdu:P
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1ntrud3r

free to play simdi nerden baslasam küfre. parasından değil kredi kartından, bi tane knight subesi acılsa elden versek parayı züper olurdu:P

adamların pre aldırmak için yapmıcakları şey yok onuda yaparlarsa şaşrma
    K2 ye
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1ntrud3r

free to play simdi nerden baslasam küfre. parasından değil kredi kartından, bi tane knight subesi acılsa elden versek parayı züper olurdu:P

Valla Olede Olsa Bolede Olsa Almam Pre Flan Ne O Free To Play Mıs Allahtan tek istegim Su Oyunu Sole 3 ay Kadar Kaptırlarda Ozaman Gorur Onlar
    K2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.