|
-
-
Sadece araba yıkayacaksın hocam nasıl bedenine zarar verebiliyorsun . Hayatımda onlarca kez araba yıkamışımdır başıma asla böyle bir şey gelmedi . Şaşırdım açıkçası . Bir dahakine yıkama eldiveni kullanabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Mesela arabanın neresi? 4 yıldır Egea kullanıyoruz hep kendim yıkarım. Hiç böyle sorunla karşılaşmadım. Varsa neresi söyleyin bakayım çapaklı mı değil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Nobody can interfere everybody's life -
"Arabaya şu şampuan zarar verir mi" diye düşünüyoruz ama çıplak elle yıkıyoruz, doğru değil bu. Hatta solunması bile iyi değil.
Motoru sık temizlemek ne kadar doğru bilmiyorum ama ulaşamadığınız yerleri temizlik aparatları kullanarak temizleyin. İnce lastik eldiven taksanız bile zarar verirsiniz elinize.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam kapı menteşelerinin,bagaj menteşelerinin oraları bile detaylı temizliyorsan tabi ki ellerinin yaralanması normal.Bir cıvataya sertçe elini sürtsen bile hemen deriyi kaldırır.Ben çalışırken,özellikle aracın salıncaklarını,disklerini,balatalarını değiştirirken elimi mutlaka heder ediyorum.Eldiven olmadıktan sonra bu kaçınılmaz zaten.Hocam sizin bu kesikler ne ki ben taşlama motoru ile demir keserken kaynak yaparken bunun on katı yara bere oluyor.Bazen kaynak sıçrayıp yakıyor,bazen keskin demir elimizi kesiyor,bazen demir çapağı gözümüze kaçıyor.Taşlama motoru ile çalışırken gözlük takarım ama bazen eriniyorum.Aslında işin aslına gelirsek hocam;aracın üzerindeki hiçbir parça,tamirat yaptığımız hiçbir alet vücudumuzun 1000 de biri kadar değerli değil.Sırf binlerce kas hareketini yapan,dünyanın en iyi kavrayıcısı olan insan eli bile paha biçilemeyecek kadar kıymetli.Belki sizin yeni olduğundandır bilemiyorum ama benim için 2009 model aracımı yıkamak,temizlemek vakit kaybı geliyor.Tamirat yapmayı seviyorum ama araç temizlemek usandırıyor insanı.Ayda veya iki ayda bir yıkamaya veriyorum tertemiz alıyorum.Kendim yıkasam bile basınçlı su olmadığı için teker davlumbazlarının içleri, jant lastikler yeterince temizlenmiyor.Motor için de yıkamacı da köpüğü basıp basınçlı suyu verdiğinde iki ay motor tertemiz kalıyor.
_____________________________ Bizde iktidarda kalmak önemlidir.İktidarda kalmak için kendi öz çocuğunu öldüren bir neslin torunlarıyız malesef.
-
Marka model fark etmez, çoğu zaman ayakkabılarımı bile ıslatmamışımdır. Temiz ve titiz çalışırım.
Elleriniz için geçmiş olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ 2017 1.4 d4-d touch Corolla -
şu tarz bir yıkama eldiveni kullanırsanız dertleriniz biter gibi gozukuyor.
www.n11.com
Oto & Ev Yıkama Ve Cila Eldiveni - Mavi Mikrofiber Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/oto-ev-yikama-ve-cila-eldiveni-mavi-mikrofiber-7588071?magaza=vizyonparkavm_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Yaralanmalarınızın büyük bir kısmı motoru temizlerken oluyordur.
Motoru silerken kalın bulaşık eldiveni veya iş eldiveni takarsanız daha az yaralanırsınız.
_____________________________ -
Genel olarak Stellantis'in tüm araçlarında (PSA ve FIAT) görünmeyen yerlerin işçilikleri çok kötü oluyor.
Bu konuda Ford çok iyi benim tecrübe ettiğim kadarıyla.
ford mu iyi güldürme beni 2018 focus alt kısımlar bildiğin ucu keskin leğen plastiği
Fiat Egea nın işçiliğne laf ettirmem. Genel birleşim puntoları vs. Gayet iyi. Ama Citroën işçiliği çok kötü. Japon marka ama yerli civciv üretimi de rezalettir. Öyle kötü ki arabanın kuleleri görse biri bu araba kazalı der
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Nobody can interfere everybody's life
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt