Şimdi Ara

Egea boyada garip lekeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı günler,2018 beyaz egea aracımda aldıktan sonra bagajda 2 tane bu leke gibi şeylerden oluştu ne olduğuna anlam veremedim bildiğiniz vernik yanığı,boya atması gibi bişey en son 1 hafta önce de tavanda bir anda belirdi bundan hemde avuç içi kadar nerdeyse.Leke tarzı bişey değil kavlamış gibi ama kimse ne olduğuna anlam veremiyor zaten satacaktım arabayı tavanda ortaya çıkması feci moralimi bozdu,sizce bunlar nedir? Egea boyada garip lekeler Egea boyada garip lekeler Egea boyada garip lekeler Egea boyada garip lekeler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kuş pisliği vernigi yakıyor, bunlar onun izleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt

Ara ara forumda görüyorum bu tarz konularda lekeleri. 2008 grande punto var gri renk. Benimde araçtada kuş pislikleri görüyorum temizliyorum vsde araçta hiç böyle lekeler oluşmuyor. Sanırım kalite iyice düşmüş üstelik çoğuda yeni araba.

• Bende de var. Kuş pisliği yakmış boyayı. Yapacak bir şey yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam iyide kuş pisliği olunca direk temizliyorum üstünde durmuyo bile bu tavanda ki de bi anda oluştu zaten üstü temizdi bişey yoktu bi gün binerken bi baktım bu var

• Paetzold kullanıcısına yanıt
    2010 symbol vardı bundan önce kuş pisliğinin 1 ay durduğu olmuştu onda bile hiç böyle bişey yaşamadık üstelik rengi de griydi,egeanın boyası dandik ötesi

• sahin1001 S kullanıcısına yanıt
    Kuş pisliği max 1 gün bekledi bu arabada hocam ki tavandaki bi anda oluştu yıkamıştım etmiştim üstü temizdi, bi gün binerken bi baktım bundan var bi anda ortaya çıkıyolar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Camdaki garip lekeler
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hutchinson atibaba kullanıcısına yanıt
    Ben göçük düzelttirirken de boya kalkmıştı. Egeanın boyası zayıf bence

Maalesef Egea nin vernik kalitesi şuana kadar kullandığım araçların en kötüsü 1 günde bile kuş pisliği bu sonuca götürüyor.

Ben kuş pisliğini noktasında çok hassas olmama rağmen benim aracımda da oldu. Benim aracımda oluyorsa herkesin aracında olur o kadar dikkat ederim kuş pisliğine yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkswagen, skoda, seat premium deyince birileri alınıyor ama şunu bir Volkswagen, Seat, Skoda’da göremezsiniz çünkü boya kalınlığı standart üreticilerin üzerinde premium üreticilerle denk mikron değerine sahip.

• sahin1001 S kullanıcısına yanıt
    Zayıflık değil bu apayrı bişey böyle dandik bi boya görmedim

E hocam nası çözüm bulcaz peki buna rötuş boyası falan mı yapcaz oralara

• daswagen kullanıcısına yanıt
    Doğru diyon hocam bundan sonra kafamda onlardan biri var zaten

• Bir önceki beyaz egea aracımda da aynı sıkıntıyı defalarca yaşadım. Kuş pisliğinin kuruması yetiyor hocam beklemesine gerek yok. Çıkarmaya çalışırken kenarda boyayla bir geliyor. Görünen griler astar maalesef. Kuş pisliğini silmeden önce üzerine iyice ıslatıp peçete koyun kazımayın.

2002 model arabada 1 hafta duran kuş bokunu söve saya kazıdım. yanma yıkılma hiçbirşey yok. 23 yıllık orijinal boyadan bahsediyoruz.

• benim beyaz egea aracımda da vardı bunlardan. maalesef boya dışında çözümü de yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.