Şimdi Ara

Ege üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu öğrenci bilgi sistemi için şifre oluşturmak gerekiyormuş.Tıkladım ilk şifremi oluştur adlı seçeneğe şifreniz zaten var filan dedi.İnternet explorerdan denedim şifre istemeden girdi direk benim adım vardı.Güvenlik sorusu filan koydum şifremi bilmediğim için değiştiremedim.2. kez denediğimde çıktım ve tekrar giremiyorum.E-maile şifre de gelmemiş,ne yapmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Reichsführer

Arkadaşlar bu öğrenci bilgi sistemi için şifre oluşturmak gerekiyormuş.Tıkladım ilk şifremi oluştur adlı seçeneğe şifreniz zaten var filan dedi.İnternet explorerdan denedim şifre istemeden girdi direk benim adım vardı.Güvenlik sorusu filan koydum şifremi bilmediğim için değiştiremedim.2. kez denediğimde çıktım ve tekrar giremiyorum.E-maile şifre de gelmemiş,ne yapmalıyım?

Merhaba,

Kaç girişlisin okula acaba? Ona göre yardımcı olayım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var
  • Eğer yeni kazandıysanız sisteme girişiniz yapılmadı daha, dolayısıyla şifre alamazsınız. Kayıtlardan 1-2 hafta sonra girmiş olursunuz. Zaten sistem üzerinden yapacağınız hiç birşey yok şu an. Yok eğer eski girişliyseniz şifrenizi sıfırlayabilirim.

• @errgin 1995 doğumluyum yeni girdim.İlk kaydımı yapacağım.
  • Öyleyse dediğim gibi henüz sistem için kullanıcınız oluşturulmadı, kayıttan birkaç hafta sonra oluşturulmuş olur. Zaten yeni kayıtların sistem üzerinden yapacakları bir işlem yok şu aşamada.

• @errgin bir şey daha soracağım.Tüm belgeler hazır ama gerekirse askerlik belgesi talep edilebilecektir diyor.Askerlik şubenize girerek yadawww.turkiye.gov.tr adresinden askerlik durumunuzun kayıt için sorun olup olmayacağını sorgulatmanız yararınızadır diyor.Bende askerlik belgesi filan yok.Askerlik sorun yaratırmı,yoklama filan birşey gelmedi bana daha,askerlik şubem filan belli değil.2-3 kişiye sordum onlar askerlik 1995 doğumlu olduğun için sorun yaratmaz dediler ama?
  • Rahat olabilirsin 95 doğumlular için problem yok. Ben de kayıtlarda görevliyim, bakarsın ben alırım kaydını :)

• Çok teşekkür ederim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: errgin

Rahat olabilirsin 95 doğumlular için problem yok. Ben de kayıtlarda görevliyim, bakarsın ben alırım kaydını :)

hocam ben de 93 doğumluyum.askerlik şubesine gittim durum belgesi almak için ama gerek yok dediler.90 ve öncesi doğumlular için isteniyor dediler ben de herhangi bir belge almadım şubeden.kayıtta herhangi bir sorun yaşar mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hayır yeni kayıt olanlardan askerlik belgesi hiç istenmiyor. O konuda problem yok rahat olabilirsin :) lise diplomasının aslı, 3 foto, kimlik fotokopisi.. Bunlarla gelirsen tamamdır kaydın. Ben 21 numarada en baştayım, gelirsen bir selam ver:)

• quote:

Yok hayır yeni kayıt olanlardan askerlik belgesi hiç istenmiyor. O konuda problem yok rahat olabilirsin :) lise diplomasının aslı, 3 foto, kimlik fotokopisi.. Bunlarla gelirsen tamamdır kaydın. Ben 21 numarada en baştayım, gelirsen bir selam ver:)

çok teşekkürler içimi rahatlattınız :) ben ekstradan ön kayıt sayfalarının hepsinin çıktısını da aldım ne olur ne olmaz diye.gerekmiyor galiba ama olsun :) bu arada benim kayıt saatim 16-17:00 arası çıktı ön kayıtta.daha önce gelsem mesela 13-14:00 gibi kayıt yaptırabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dt_huzurluksuz

quote:

Yok hayır yeni kayıt olanlardan askerlik belgesi hiç istenmiyor. O konuda problem yok rahat olabilirsin :) lise diplomasının aslı, 3 foto, kimlik fotokopisi.. Bunlarla gelirsen tamamdır kaydın. Ben 21 numarada en baştayım, gelirsen bir selam ver:)

çok teşekkürler içimi rahatlattınız :) ben ekstradan ön kayıt sayfalarının hepsinin çıktısını da aldım ne olur ne olmaz diye.gerekmiyor galiba ama olsun :) bu arada benim kayıt saatim 16-17:00 arası çıktı ön kayıtta.daha önce gelsem mesela 13-14:00 gibi kayıt yaptırabilir miyim?

Evet sistemin verdiği saatte gelmene gerek yok. Sabah 8'de bile gelsen olur :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dt_huzurluksuz

quote:

Evet sistemin verdiği saatte gelmene gerek yok. Sabah 8'de bile gelsen olur :)

gerçekten çok yardımcı oldunuz.tekrardan çok teşekkür ederim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.