Şimdi Ara

Efsana Kasa W126 Balinacılar (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
23
Favori
352.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: saner_ayakta

    arkadaşlar bende aşırı derecede 560 sec hastasıyım bi tane 90model 560sec kulmanma şansım oldu kardeşim ben böyle bir araba görmedim o gaza yüklenişinde 5.6lt lik V8 motorun kükremesi öldürdü beni,o günden sonra aşırı derecede bi hayranlık başladı bende...
    bindiğim araba buydu http://www.sahibinden.com/emsalsiz_temizlikte_motor_sanzuman_ve_derileri_sifir_kucuk_mWQQaXQQ2991980WQQpXQQdisplayitem
    çok temiz full çalışır durumda bi arabadır,yalnız egzozu ben bindiğinde resimdekinden çok daha büyük çift çıkışlı bişeydi...


    bence vites kolu, jantlar filan olmamış.. ben bu arabalara tadilatı yakıştıramıyorum.. şahsi fikrim tabiiki ama orjinali en güzeli
  • bundan güzelini dizayn edilebiliyorsa edilsin... :)
    masaüstüne duvarkağıdı yaptım hatta kesmedi evin duvarlarına da asacam :)

    süper yaw..

     Efsana Kasa W126 Balinacılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukocuk -- 8 Mayıs 2008; 17:46:00 >
  • varan 2

     Efsana Kasa W126 Balinacılar
  • varan 3

     Efsana Kasa W126 Balinacılar
  • varan 3

     Efsana Kasa W126 Balinacılar
  • varan 4

     Efsana Kasa W126 Balinacılar
  • varan 4

     Efsana Kasa W126 Balinacılar
  • varan 5
    iyi akşamlar.

     Efsana Kasa W126 Balinacılar
  • dayanamadım bi tane daha atayım dedim.. :)


     Efsana Kasa W126 Balinacılar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dorukocuk

    varan 4

    [imae]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/406274/B0B8B60F8AFD48C595A1FA89C62C2F9A.jpg[/simage]


    acaba bu resmin devamı var mı tam olanı yani?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ylmzgrpnr
    quote:

    Orjinalden alıntı: dorukocuk
    varan 4
    [imae]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/406274/B0B8B60F8AFD48C595A1FA89C62C2F9A.jpg[/simage]

    acaba bu resmin devamı var mı tam olanı yani?


    olma mı? amerikancıyız galiba :)


     Efsana Kasa W126 Balinacılar


     Efsana Kasa W126 Balinacılar


     Efsana Kasa W126 Balinacılar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ylmzgrpnr

    olma mı? amerikancıyız galiba :)




    Bu kasa gerçekten çok hoşuma gidiyor. Armerikanda diğerine göre daha hoş duruyor Duvar kağıdı yapacağım güzel bi resim arıyorum da :P
  • slm ben ank hakan sizden bişey rica edecem bende 1982 model w126 280 se kullanıcısıyım arabayı baya ucuza aldım sorun oldugundan degil sadece tanıdık arkadaş borç yüzünden uygun fiyatta verde araba hiç bir sorun hatta 210 bile bastım benım merak ettimgim konu vites üzerrinde yazan ( S-L ) harfleri bana tam acılımını bilen varsa yazsın onu merak ettim bazıları söylüyorda bana pek inandırıcı gelmedi ( s- sport L-karlı havalrda patinaj yapmasın diye ) söylüyorlar acaba dogrumu arabanın fiyatı 6500 ytl vadeli aldım nasıl buarada beni bilgilendirir senin sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hakanaris_06

    slm ben ank hakan sizden bişey rica edecem bende 1982 model w126 280 se kullanıcısıyım arabayı baya ucuza aldım sorun oldugundan degil sadece tanıdık arkadaş borç yüzünden uygun fiyatta verde araba hiç bir sorun hatta 210 bile bastım benım merak ettimgim konu vites üzerrinde yazan ( S-L ) harfleri bana tam acılımını bilen varsa yazsın onu merak ettim bazıları söylüyorda bana pek inandırıcı gelmedi ( s- sport L-karlı havalrda patinaj yapmasın diye ) söylüyorlar acaba dogrumu arabanın fiyatı 6500 ytl vadeli aldım nasıl buarada beni bilgilendirir senin sevinirim şimdiden teşekkür ederim.


    hakan öncelikle hoşgeldin ve hayırlı olsun.
    bence araçta sorun çürük vs yok ise fiyat mükemmle. bulamadık böyle tanıdık diyesim geldi
    s ve l harflerinin anlamını bilmiyorum ama demir mert yardımcı lur sanıyorum.
    sendne bir ricam var.. aramızda bu modeli kullanan bir tek sen varsın.. ş.içi ve dışı yakıt sarfiyatların nedir? bizimle paylaşır mısın?

    kendine iyi bak. iyi forumlar.
  • h.b teşşekkür ederim bende memnum burda olmakdan araba brc marka sıralı lpg sistemi var kontagı çevirince benzinle çalışıyor hareket edince gaza geçiyor diyorlar aldıgım arkadaş şehir içi ( 280 kuruş ) falan yakıyor şehir dışı hala denemedim ama allah izin verirse cumadan sonra bir ist yapacam ondan sonra söylerim sana ama arabada hiç sorun yok ne bir çürük nede degişen bir parça benden iki yaş küçük araba benden daha iyi gidiyor diyecegim oo en son testimde 210 km kadar cıktım hiç sorun yok gayet güzel kaçıyor sadece tek sorun koltuklar deri oda çok sıcak oluyor bence sorun degil ama ben sıcagı fazla sevmedigim için bana göre sorun ist gidip gelince sana bildirrim ne kadar yaktıgını ama şu ( S-L ) her neyses bir dogru cvp veremedim işallah ögrenirim .yinede cvp bekliyom işallah bilen cıkar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hakanaris_06
    arabada hiç sorun yok ne bir çürük nede degişen bir parça benden iki yaş küçük araba benden daha iyi gidiyor


    seni dünyanın en şanslı adamı ilan ediyorum...
  • tşk ederim allah daha iyisini sana versin


    hakanaris_06@hotmail.com



    ha bu arada ank atatürk kültür merkezinde 25/05/2008 pazar mercedes benz organizasyon varmış öyle diyor ama takip edeblirsiniz ank varsa
  • slm ben hakan cuma akşamı ist gitmek için yola cıktım 5 saat lik bir süre içinde ist vardım merak eden arkadaşlar vardı onun için yazdın 1982 model w126 280 se mercedes şehiriçi ( 280ykr ) şehirdışı (235 ykr ) gaz yakıyor birgilerinizee sunulur ha bu arada 120km üstüne ara ara cıkarak bu gaz kullanıldı birde bana yardımcı olursanız çok sevinirim mercedes vites kutusunun üstünde bulunan (L-S) konumlarını bilen ama varsa yazarsa sevinirim ne anlama geliyor (L-S) hep kulaktan dolma bilgiler duydugum için merak ettim yardımcı olursanız sevinirim ha birde ist 1955 bu tarafa bir mercedes oto tamir ustasından aldıdım bilgiyi size sunayım sabah kalkınca araba ısınsın diye rolantide çalıştırınca pek faydası olmuyormuş aksine motor (aşınması ve yakıt tüketimi fazla oluyormuş) bunu bizzat int araştırdım buldugum site aynı şeyi söylüyor 3 dk çalışmada rolantide 1 km yakıtı yakıyormuş bilgilerinize sunulur .


    http://www.mercedesparca.com/web/mercedesparca/


    bu arada beni unutmazsanız sevinirim


    En ayısı W140
    En teknolojiği W221
    En ince ruhlu W116
    En sevdiğim W126
  • hakan_ari06 kardeşim şu sorduğun soruyu bir bilsem içim geçiyor hemen cevaplayacağım ama bilen biriside çıkıp sana cevap vermiyor bayağı üzülüyorum.Neyse mutlaka birisi okuyup bir gün cevaplar ümidile ne diyeyim.
  • Halil Bey siz daha fazla üzülmeden ben vereyim cevabı

    Bahsi geçen araç üç ileri, bir geri otomatik şanzumana sahiptir.. Bu durumda D=Drive, S=Second Gear, L=Low Gear anlamına gelir..
    L konumunda kullanıldığında sadece 1.viteste hareket eder.. Otomatik olarak ikiye ve daha sonra son vites olan üç'e atmaz.. Çok dik bir yokuş inerken aracın güvensiz hızlanmasını engellemek için kullanılabilir ancak çok da şart değildir..
    Bu arada kaygan zeminde patinajı engelleyen konum vites kolu yanında bulunan ve üzerinde ICE (buz ) yazan veya kar tanesi işareti bulunan switch'le aktive edilir..( ki sanırım bu araçta yoktur.. yaşı itibarıyle.. )
    S konumu ikinci vitesi temsil eder.. Araç birinci viteste kalkar ancak sadece ikinci vitese kadar çıkar, üçe atmaz.. Birinci ve ikinci vites arasında sürate göre geçiş yapar..
    S "sport" demek değildir.. D konumundan S konumuna geçirmek aracın üçüncü viteste gidebildiği bir süratte ikiye geçmesine neden oluyorsa manuel gibi vites küçültme gerçekleşir ve arabanın devri artarak daha rahat hızlanma sağlanır..
    Bu işi vites kolu konumunu değiştirmeden yapmak için modern araçlarda Sport/Economy veya Overdrive seçenekleri bulunur..
    D her üç ileri vitesinde tamamen otomatik olarak kullanıldığı konumdur..




    quote:

    Orjinalden alıntı: halil48

    hakan_ari06 kardeşim şu sorduğun soruyu bir bilsem içim geçiyor hemen cevaplayacağım ama bilen biriside çıkıp sana cevap vermiyor bayağı üzülüyorum.Neyse mutlaka birisi okuyup bir gün cevaplar ümidile ne diyeyim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.