Şimdi Ara

EFRUZ'UMUZU GERİ İSTİYORUZ!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Efruz arkadaşımızı aramızda tekrar moderatör olarak görmek istediğimizi ancak sizlere burdan belirterek sesimizi duyurabiliriz sanırım,

Kendisi bu forumun gelişmesi, daha sağlıklı ilerleyebilmesi için saatlerden bağımsız olarak her zaman çalışmakta, tarafsızlığını her aşamada korumakta ve bu foruma çok büyük emek harcamaktadır.

Hangi sebeple yetkilerinin alındığını bilmememe rağmen gönlden isteğim kendisini tekrar aramızda FORUM MODERATÖRÜ olarak görmektir,

Üyelerinizin düşüncelerini değerlendireceğinizi umuyor, efruz'umuzu geri istiyoruz :)))

• Kendisini şahsen tanımasamda bir yönetici olarak adil,saygılı ve düzgün şekilde davranan birisi olduğunu forumu takip eden herkes de benim gibi anlamış olacaktır.Umarım bir an önce tekrar eski görevine döner.

@saykokilla

Böyle duyarlı bir başlık açman iyi olmuş abi.
  • konsol bolumu icin olabilecek en iyi modlardan biriydi. ps3 e biraz daha yakin olsada adil bir moddu kendisi. modumuzu konsol bolumundeki huzuru geri istiyoruz
  • Eğer bu kilitlenen "XBOX360 BAN GELDİ" konulu topic yüzündense bu yöneticiliğin alınması gerçekten yazıklar olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 23 Mayıs 2007; 17:32:08 >
  • Bence geri gelmesin. taa kaç sene evvel bi friend reguest attım live da kabul etmedi.
  • Banlandin kiskaniyon demi Emre?

Msni kapatip foruma giren bir kisi Ozan Abim.
  • Bu kadar samimi iyi niyetli yardımsever bir arkadaşımızı tekrar mod olarak görmek istiyorum, yönetim kararına varana kadar yetkilerini verseler bari, şurada kısa süreli bir düzen kurulmuştu , Yönetimin kararını beklerken bu düzen bozuluyor , ilgililerden biraz daha özen forum kullanıcılarının isteklerini gözetmelerini arzediyorum. Ozan'ı tekrar Moderatör olarak devam etmesini diliyorum.
  • bence DH forumu artık çöküş dönemlerini yaşıyor. üyelik sistemi tamamen çökmüş. önüne gelen üye olup istediği gibi takılıp, yazıp çiziyor. kaliteli üye = kaliteli forum demektir. forum yöneticileri üyelik sistemini geliştirmesi lazım. her önüne gelen foruma üye olursa olacağı budur işte. Referans sistemi kurulması gerekli bence. ayrıca millet paso post kasıp duruyor. rütbe sistemi değiştirilmeli. ben 2002 yılından beri üyeyim 275 tane mesaj atmışım düşünün artık. neyse fazla bişey demiyorum. bana göre forum yavaş yavaş aklı başındaki üyelerini kaybediyor.
  • evet efruz kardeşimizi geri istiyoruz
  • konu açmaya belli bir post yada kıdem (üye olunan tarih) gibi kriterler getirilmeli, örneğin ya 200 post un olmalı yada 2 aylık üye olmalısın konu açabilmek için (attım tabiikide)

Fake üyelerin sinirimizi bozan konularını kesinlikle bitirir bu tip bi değişim

quote:

Orjinalden alıntı: SonS_oF_Liberty

bence DH forumu artık çöküş dönemlerini yaşıyor. üyelik sistemi tamamen çökmüş. önüne gelen üye olup istediği gibi takılıp, yazıp çiziyor. kaliteli üye = kaliteli forum demektir. forum yöneticileri üyelik sistemini geliştirmesi lazım. her önüne gelen foruma üye olursa olacağı budur işte. Referans sistemi kurulması gerekli bence. ayrıca millet paso post kasıp duruyor. rütbe sistemi değiştirilmeli. ben 2002 yılından beri üyeyim 275 tane mesaj atmışım düşünün artık. neyse fazla bişey demiyorum. bana göre forum yavaş yavaş aklı başındaki üyelerini kaybediyor.

• her zaman böle olmamışmıdır; bi terör olayı olur ve yöneticiler emniyet görevlisini görevden alarak üzerine düşeni yaptığını zanneder , şahsi fikrimce türkiyenin geri kalmasındaki önemli etkenlerden birside herzaman olması gerekenler sölenir ama bu ülkede olması gerekenden cok illegal olan seyler örtpas edilir ve böylelikle sözde o sorundan kurtulunur.. eğer biz bu olayları sadece illegal olduğu için göz ardı edersek ve hayalimizdeki utopya die tabir edeceğimiz dünyadan kendimizi sıyırıp gercek dünyanın sorunlarını tartışamazsak herzaman olması gerekenleri söyleyip topu taca atarsak hiç bi zaman hedefe ulaşamayız (hepinizin bildiği gibi taçtan atılan gol sayılmaz)...

Sky_Walker ' ın da dediği gibi ''Eğer bu kilitlenen "xbox360 BAN GELDİ" konulu topic yüzündense bu yöneticiliğin alınması gerçekten yazıklar olsun''...!!!

saygılar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 50_KuRuŞ -- 23 Mayıs 2007; 18:29:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: saykokilla

Sayın ilgili,

Efruz arkadaşımızı aramızda tekrar moderatör olarak görmek istediğimizi ancak sizlere burdan belirterek sesimizi duyurabiliriz sanırım,

Kendisi bu forumun gelişmesi, daha sağlıklı ilerleyebilmesi için saatlerden bağımsız olarak her zaman çalışmakta, tarafsızlığını her aşamada korumakta ve bu foruma çok büyük emek harcamaktadır.

Hangi sebeple yetkilerinin alındığını bilmememe rağmen gönlden isteğim kendisini tekrar aramızda FORUM MODERATÖRÜ olarak görmektir,

Üyelerinizin düşüncelerini değerlendireceğinizi umuyor, efruz'umuzu geri istiyoruz :)))

Bende sonuna kadar destekliyorum.

• Efruz la ilgli bütün bölümler kilitleniyor weya ortadan kayboluyor.DH yönetimi üyelerine karşı kulaklarını tıkamaya dewam ediyor.
    Efruz görevinden orantısız güç kullanımıyla uzaklaştırıldı.Bunun nedeni de yönetim sınıfına yükselen diğer üyeler gibi dawranmayıp İÇİMİZDEN BİRİ gibi dawranmaya dewam etti.Sevilmeye de ondan dewam etti ve de edilecek.Ve de bu kadar anti domakratik dawranışlarla bir yere warılmaz.

• Gercekten kaliteli bir mod arkadaşımızdı. Umarım en kısa sürede geri gelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: halukjohn

Kendisini şahsen tanımasamda bir yönetici olarak adil,saygılı ve düzgün şekilde davranan birisi olduğunu forumu takip eden herkes de benim gibi anlamış olacaktır.Umarım bir an önce tekrar eski görevine döner.

@saykokilla

Böyle duyarlı bir başlık açman iyi olmuş abi.

aynı şekilde sana katılıyorum sana kardeşim.Efruz u tekrar yönetici yapın.
  • Forza Ef@ruz
  • Ne oldu neden gorevden alındı Efruz

Efruz bu forum icin hakaten emek vermis bir arkadas.Üyelerin konsollarla,oyunlarla ilgili sorularına her ne olursa olsun yardım etmis,bu forum icin devamlı bilgi paylasımında bulunmus,2 tarafada esit yaklasmıs bir arkadasımız bunca emeginin üzerine kendisi gorevinden alınmıs nedeni nedir bilmiyorum ama sunu biliyorum ki bu alınan karar kesinlikle yanlıs.
  • donanımhaber in yönetiminde bence efruz değil, efruzu yönetimden alan zihniyetin yada zihniyetlerin yöneticiliği kaldırılmalı, orda isimlerin üstünde yeşil renkli yıldız var diye hiç bişey olunmuyor, önemli olan amatör ruhla, üyeyken nasılsa yönetici olunduğundada tarafsızlığı, saygıyı ve seviyeyi koruyarak içimizden biri olmaya devam edilmesi.

Efruz gibi kaliteli bi yönetici sadece "bizim gibi" konuştuğu, fikirlerini paylaştığı, diğer forum yöneticileri gibi kendini Devletin yöneticisi olarak görmediği için yönetimden alındığını düşünüyorum.

Buna ek olarak hazır yönetimi eleştirirken, yönetimden zerre kadar memnun olmadığımıda belirtmeden geçmeyeyim.
  • Bakalım gün gecer devran döner mi söz konusu olacak yoksa yönetim hatasını anlayıp geri adım atıcakmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.