Şimdi Ara

Effortless English İle Geçen 36 Hafta / Seti Bitirdim / Tecrübelerim / Önerilerim (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
55
Favori
73.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yıllardır okullarda maruz kaldığımız kalitesiz ingilizce eğitimi dışında sadece 1 kez 2 aylığına yazın dil kursuna gitmiştim. Fakat kursa gidip hala daha bir gram konuşamadan gramer derslerinde boğulmak istemiyorum bu yüzden de kursa gitmek istemiyorum. İngilizcem şu an intermediate seviyesinde. Fakat speaking yok denecek kadar az, varsa bile heyecandan kem küm etme durumu söz konusu bende. Kullanan arkadaşlar effortless english ile power english arasındaki farklılıklardan bahsedebilir mi? Bana hangisi daha uygun olur? Görüşlerinizi bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am I Evil ? -- 18 Temmuz 2017; 14:36:35 >
  • UP UP UP!!!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar abilerim ben genç yaşta bir kardeşinizim 2021'in başında bu siteyi keşfettim aslında bu siteyi uyurken ingilizce öğrenilir mi neden bebek gibi öğrenemiyoruz araştırmaları yaparken keşfettim.Malum sitelerden setleri buldum original de var power da var ocak ayında biraz original kullandım ama gerçekten kolay geldi seviyem intermediate diye biliyorum yani yazılanların çoğunu anlıyorum bilmediğim kelimeler var tabi ki ama 5 cümlede 2-3 tane çıkıyor diyelim normal konuşmalarda ama dinlerken öyle değil altyazılı izlesem %60-70 anlıyorum en az ama altyazısız basit cümleleri bile kaçırabiliyorum ki grammar boğulması yüzünden ben de özgüvenimi toplayamamış speaking yapamamış bir gencim hayalim yurtdışı ama şuanki hedefim ingilizcemi geliştirmek Şubat ayının ilk günlerinde başladım power english setine şuan 2.setteyim 1 sette bir şey kazandın mı derseniz şöyle anlatayım aj hoge abimiz emailinize 7 kural yolluyor listening+pdf olarak bunları da dinledim power english motivasyona kişisel gelişime dayalı bir setmiş ve ben derslerime sadece ingilizce değil çalışacak güç bulamıyordum aj hoge ayrıca benim için bir yaşam koçu oldu.Her neyse beni bu setlerin sonucunda iten şöyle bir şey oldu ben kelime değil cümle öğrendim mesela şu tip cümleleri çok kullanıyor "You are going to speak English effortlessly,automatically,without thinking" bu cümlede bilmediğim bir şey yoktu aslında lakin ben bu kelimeleri düşünmeden direk cümle aklıma geliyor bu yüzden grammar ihtiyacım bile kalmıyor elbette ki temel grammar bilgisi lazım ama ilerleyen setlerde point of view dersleri var onla grammar geliştiriliyor demişti bakalım görücez şuan main story,vocabulary ve mini story çalışıyorum bunlar 1 setin içerisindeki dosyalar pdfleri de var başta pdflerini de okuyorum dinlerken de okuyorum bazen ama 1-2 gün sonra pdflere ihtiyacım kalmıyor bilmediğim kelimeleri yazıyorum anlamlarını öğreniyorum ama bu kelimeleri sadece gözden geçiriyorum ezberlemeye çalışmıyorum zaten dinlerken oturuyor bu kelimeler....Eğer burada bir gören duyan olmazsa ki olsa da sonuçları göstermek için yeni bir konu açacağım forumda yeniyim herhalde özel mesaj var buradan veyahut özelimden bana ulaşabilirsiniz bu konu hakkında çok bilgim var elimden geldiğince yardımcı olurum umarım 6 ay sonunda speaking ve listening meselelerimde çok daha ilerlemiş olurum...

  • Arkadaşlar, bu setleri tecrübe etmiş biri olarak sizlere tavsiyem şudur;


    Önce effortless’ı bitirip sonra Power’ı bitirmek gibi bir hata yapmayın :) İki programın da amacı ve hedeflediği nokta aynıdır. Power hem kalite hem içerik olarak daha iyi olmakla beraber aralarındaki tek fark şudur; Effortless’da Level 1-2-3 vardır ve Level 1’de A2 düzeyde 8 ders vardır. Geri kalan Level 2-3 ise B1 B2 ve C1 düzeyidir. Power ise direkt B1 ile başlar ve daha çok B2 C1 seviyesiyle gider.


    Özetle isterseniz effortless’ın Level 1’ini bitirip öyle Power’a başlayabilirsiniz. Ama genel önerim şu olur; her iki kursu da aynı anda götürebilirsiniz. Daha çok vaktinizi Power’a ayırırken, aynı şeyi dinlemekten sıkıldığınız anlarda Effortles’san mini storylerle soru cevap yapabilirsiniz.


    Birini bitirip diğerine geçmenin neden hata olduğunu söyledim; çünkü İngilizce’yi geliştirmek (seviye + 1) formülüyle gerçekleşir. Bu yüzden bu kurslardan birini veya ikisini de eşzamanlı götürüp bitirdikten sonra Aj Hoge’nin VIP kursu işinize yarar, belki bir de farklı olduğu için Real English seti.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArnoldunDumbelli -- 17 Aralık 2021; 19:45:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda indirebileceğimiz bir yer var mi acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatayım takipteyim bende İngilizce seviyemiz düşükte olsa Efortless ile başlamak gerekli diye düşünüyorum. Şuan seti kullananlar yorum yaparsa sevinirim 

  • Arkadaşlar merhaba, konuyu hortlatıyorum özür dilerim. Bu seti indirdim, upper intermediate ile intermediate arasında olduğum için ve hızlı gelişim sağlamak adına başlamak istiyorum. Durumumdan ötürü, power english klasörüne çalışmayı planlıyorum. Fakat power english dosyası içinde PDF yok, sizde var mı? Var ise paylaşabilir misiniz rica etsem?

  • up

  • Reo* kullanıcısına yanıt

    kaıncı level bendeki klasor de level 12345 diye

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.