Şimdi Ara

Efes Pilsen Blues Festival

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Efes Pilsen Blues Festival 20 - İstanbul
    tarih : 30.10.2009 18:30:00 - 31.10.2009 18:30:00
    mekan : Lütfi Kırdar Rumeli Salonu

Türkiye’nin en uzun soluklu müzik festivali Efes Pilsen Blues Festival, 20. kez Türkiye turuna çıkmaya hazırlanıyor. Bu yıl 16 Ekim – 21 Kasım 2009 tarihleri arasında gerçekleşecek Efes Pilsen Blues Festival, 20 farklı şehirde, 23 konserle blues hayranlarına bir kez daha unutulmaz bir müzik deneyimi yaşatacak. Festival 20. yılında Shemekia Copeland, Terry Evans ve Ray Schinnery’i ağırlayacak.

Pozitif organizasyonu ile gerçekleşecek Efes Pilsen Blues Festival 20, her yıl olduğu gibi bu yıl da blues müziğinin efsane isimlerini ağırlayacak. Ateşli ve yetenekli bir blues müzisyeni olarak müzikseverlerin belleklerinde yer alan Shemekia Copeland, folk ve delta-bluesun bir numarası olan Terry Evans, blues dünyasının çok yönlü sanatçısı, hayranlarının “Master Showman” olarak taçlandırdığı Ray Schinnery, 20 şehirde gerçekleşecek 23 konserle blues fırtınası estirecek.

Bilet Fiyatları : Tam: 33,50 TL - Öğrenci: 22,50 TL

Biletler Biletix.com'da

Ray Schinnary için gidilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boor -- 21 Ekim 2009; 16:20:53 >

• bilgilendirme ıcın tesekkurler
  • Gitarda blues çalmasını sevmem ancak iyi çalanlara karşı her zaman sempatim olmuştur yani klavye üzerindeki gidişleri filan sırf o sololar için gidebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Van HaLLen

Gitarda blues çalmasını sevmem ancak iyi çalanlara karşı her zaman sempatim olmuştur yani klavye üzerindeki gidişleri filan sırf o sololar için gidebilirim.

aynen sololar için gidilir
  • Gidecekseniz biletleri erken almanızı öneririm. Vakit olursa bende gidicem
  • Haber için teşekkürler dostum,bu sene bende organizasyona gitmeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.