Şimdi Ara

Efe İnce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar burada Efe İnce hakkında tereddüt ettiğim için başlık açmıştım.Ama gerçekte Efe İNCE nin iyi niyetli biri olduğunu anladım sağolun sitemide açtı ona bu yazıyla bir teşekkürü borç bilirim.

Efe İNCE hakkında daha fazla bilgiyiwww.efeince.com'da bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olur Öyle Şeyler -- 1 Haziran 2009; 9:58:24 >

• borcu üzerine falan yıkamaz herhangi bir yere imza atmazsan.

yapabileceği en kötü şey panel bilgilerini değiştirip sitene el koymak.

bu durumda sitenin kodlarını kafasına göre değiştirip emeğini sömürebilir.

fakat siteyi inceledim sömürülmek üzere pek birşey yok.

muhtemelen şanslı birisin
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olur Öyle Şeyler -- 1 Haziran 2009; 9:58:45 >
  • şanslı bir insansın en başından bir sponsor bulmuşsun :)
  • senin sitenin adı ne ?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olur Öyle Şeyler -- 1 Haziran 2009; 9:58:58 >
  • imza atmassan birşey olmaz gerçekten şanslısın....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyaz ten ve sakal??
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olur Öyle Şeyler -- 1 Haziran 2009; 9:59:08 >
  • İmza falan yok arkadaşım. Ödemeyi kredi kartı ile yapıyorsan sadece kart bilgilerini verirsin, bankadan havale yapıyorsan orada gerekli işlemleri yaparsın ki sen hiçbir ödemede bulunmamışsın. Hiç birşey olmaz. Şuana kadar 4 yıl içinde 20 ye yakın domain ve 3 adet hosting alımım oldu 1 kez olsun imza atmadım.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olur Öyle Şeyler -- 1 Haziran 2009; 9:59:21 >
  • Benimde ilk domainimi msnde tanıştığım biri almıştı ve hayklen o domaini kullanıyorum. Zaten domainler peşin ödemelerle alınır herhangi bir borç filan yıkılamaz. Adam seni sevmiş almış domain şanslısın işte :) Bende senin gibi şanslıydım domaine host'a para vermezdim. ama artık şanslı değiliz
  • sitede trojan var. sakın tıklamayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.