|
CY - Kılıçdar Geri Gelse Yine Oy Verecek Milyonlar Var. https://www.youtube.com/watch?v=zhM3HmlfqX0 |
|

|
CY - Kılıçdar Geri Gelse Yine Oy Verecek Milyonlar Var. https://www.youtube.com/watch?v=zhM3HmlfqX0 |
|
|
Zaten iki ittifak kafa kafaya değil mi? Kemal Chpnin başına geçse, Özgür yeni parti kursa olaylardan haberi olmayan veya Atamın partisi baraj altında mı kalsın diye %5 bile Kemale oy verse seçimi Erdoğan kazanıyor. Hâla burada chp anketlerde önde gümbür gümbür geliyor diyen bir ton freak var.
|
|
Bu yukarıdaki maaşlı eleman beni engelliyor, cevap yazamıyorum ama gelip benim konularımı görüp cevap yazabiliyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
|
|
Sosyal medyayı takip etmeyen yaşlı CHP'li kesim yine CHP'ye oy verir ve bu sayede Dersimli Kemal'in CHP'si yine %6-7 alarak barajı geçer. Ama bu, AKP'yi yine kurtaramaz. Ekonomi sürekli kötüye gidiyor. 2024'te bile CHP %38 aldı. 2027'de olası bir erken seçimde AKP, %30’un altına çok rahat iner. Zaten başkanlık seçiminde, yeni kurulacak partinin işaret ettiği aday ikinci tura kalır ve seçimi kazanır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 1 Temmuz 2025; 14:11:14 > |
|
|
Bu yukarıdaki maaşlı eleman beni engelliyor, cevap yazamıyorum ama gelip benim konularımı görüp cevap yazabiliyor. |
|
|
Kemal Dedem ne yapti sizlere ki? Neden gelmesini, Cehape'yi yonetip AKP'ye destek olmasini istemiyorsunuz? Kemal Dedem hesap uzmani, bundan cogu kisinin haberi yoktur, sizler biliyor muydunuz Kemal Dedem'in hesap uzmani oldugunu? Puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D:D:D |
|
Efe Aydal doğru konuşan, düzgün fikirleri olan biri. Youtube'de yıllardır izliyorum. Her zaman karşıydı Kılıçdaroğlu'na ve bu yüzden Akpli olmakla bile suçlandı. Evet sizler öyle fanatiklersiniz ki sizden olmayan herkesi Akpli yapmanız bir kaç saniye. Faşizm böyle bir şey sonuçta. Benden değilsen ondansın. |
|
Evet var. Hemde tıpış tıpış. |
|
|
Ekrem isterse Uzay partisinden aday olsun yine CHP min %10 oyu var nedeni baraj altında mi kalacak zihniyet yüzünden kk gelirse olay tam iktidar istedi şey olacak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
2023 Seçimleri öncesi burada kendimi yırttım, çevreme ve burdaki muhalif arkadaşlara dedim ki , Kemal'a oy vermeyin, protesto edin dedim. Böylece muhalefet kendini nimetten saymayıp önünüze ne koysak yerler kafasından çıkacaktı. Şimdi size daha kötüsü müstehak... |
|
Dediğin ilk tur için geçerli de 2. Tur için doğru olmaz... %1le seçim kazanıldığı ortamda kimi protesto ediyorsun... Zaten 2.tur öncesi meclis çoğunluğu cumhur ittifakına geçtiği belli olmuş kk cb olsa bile çok yetkisi olmayacaktı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
O kadar oy alacak kafa yok ama bir %5-6 alır, rahat. |
|
Efe'ye katılmıyorum.Ülkede nesil değişiyor.Elbette yaşlı nesil özellikle 60 ve üzeri nesil yine CHP'ye oy verir fakat öyle %20'lerde oy alması imkansız olur.Tipik milliyetçi geçinen partinin konumuna düşer.Barajı aşar mı evet aşar ama öyle iktidar olmak gibi bir şansı olmaz. Zaten KK ve takımının zerre umurunda değil iktidar olmak.Onların tek derdi CHP ve oradaki makamları..İnce'nin yıllar önce söylediği gibi CHP ve birkaç sahil belediyesi bunlara yetiyor da artıyor bile.Bu yüzden KK'ye SGK'yı batırdı diyenler,montaj video ile saldıranlar,şehit cenazesinde linç etmeye çalışanlar şimdi yana yakıla KK'yı CHP'nin başında görmek istiyorlar.. |
| _____________________________ |
|
K.K. devri kapandı kardeşim bu saatten sonra başa geçmek için zorlarsa bu parti içinde çok büyük bir bölünme yaşatır tüm kazanımlar bir anda terse döner ve bu akpnin ekmeğine yağ sürer. |
|