Şimdi Ara

EF 81 KULLANANLAR SİZE SELENİYORUUUM!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
18.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • detaylı yardımcı olmak isterdim ancak hakim olduğum bir konu olmadığı için yanıltmak istemem.bilen arkadaşlarımız mutlaka yardımcı olacaktır
  • tamam kardeş.sağolasın.bilen biri çıkar elbet.
  • ra1der MPM i yükledin mi?
    eğer yüklemediysen buradan indirebilirsin. yalnız program vistada çalışmaz.
    programı yükledikten sonra bilgisayarı baştan başlat. ve programı çalıştırmadan antivirüs programlarını, spyware programlarını ve güvenlik duvarını kapat. ardından bluetooth veya kablo ile bilgisayara bağla. sonra programı çalıştır. sonra 30 saniye kadar bekle. eğer görmezse programda seçeneklere gir. buradan bağlantıya gir. manuel i seç. sonra sol kısımda açılan listeden COM u seç. ve sağ taraftan da modeli seç. sonra kabul et e bas. sonra mpm i baştan başlat. eğer görmezse bu sefer diğer COMları seçmen gerekir. büyük olasılıkla görecektir




  • söylediklerini aynen yaptım anti virüsün çalışmasını durdumm güvenlik duvarını da kapattım.orda yazdığın COM bir tane var "COM1 -COM" onu seçtim.telefonu da seçtim.kabul et dedim kapattım açtım ama gene görmedi.telefonu bağlayınca windows kurulum sihirbazı çıkıyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ra1der
    söylediklerini aynen yaptım anti virüsün çalışmasını durdumm güvenlik duvarını da kapattım.orda yazdığın COM bir tane var "COM1 -COM" onu seçtim.telefonu da seçtim.kabul et dedim kapattım açtım ama gene görmedi.telefonu bağlayınca windows kurulum sihirbazı çıkıyor.

    sadece com1-com u görüyorsa bilgisayar kabloyu görmüyor olabilir. internetten driver ını bulup yükle, o şekilde olabilir.
  • bak takıoyrum aynen böyle oluyor.evet yanlızca bu kez'i seçtim.
     EF 81 KULLANANLAR SİZE SELENİYORUUUM!!!!

    daha sonra da böyle çıkıyor.
     EF 81 KULLANANLAR SİZE SELENİYORUUUM!!!!
  • hahgi driveri bulmam gerekiyor bi de ismini verirsen indirrim.kusura bakmayın size de bu kadar zahmet veriyorum.
  • kusura bakma anca internete girebildim.

    eğer kabloyu görmediyse DCA-140 data kablosu driver ını yüklemen gerekebilir. ama kabloyu gördüyse de mpm i yüklemen yeterli olacaktır.
  • önemli değil kardeş.ya kaobloyu takıyorum.benq siemens mobile yazısı çıkıyor sağ altta.ondan sonra windows donanım yükleme kurulum sihirbazı çıkıyor resimde gösterdeğm gibi.sonra mpm yi açıyorum görmüyor.service pack 2 cd sini takın diyor.ben pc ye service pack yüklemedin kendiliğinmden güncellenmiş.belki de full olmadığından cd istiyordur..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ra1der
    önemli değil kardeş.ya kaobloyu takıyorum.benq siemens mobile yazısı çıkıyor sağ altta.ondan sonra windows donanım yükleme kurulum sihirbazı çıkıyor resimde gösterdeğm gibi.sonra mpm yi açıyorum görmüyor.service pack 2 cd sini takın diyor.ben pc ye service pack yüklemedin kendiliğinmden güncellenmiş.belki de full olmadığından cd istiyordur..

    bir de "hayır bu kez değil" i seç. "donanım yüklemesi tamamlanamadı, tam çalışamayabilir" desin. sonrasında mpm i çalıştırıp bağlamayı dene bakalım. kesinlik belirtmeyeceğim ama faydası da olabilir.
  • tamam bi deneyelim.
  • yok gene görmedi.bi tane sistem dosyası istiyordu.o dosyayı nette arama yaptırdım.şimdi son telefonların usb 2.0 olduğundan bazı anakartlara uymuyormuş.bunun için service pack 2 gerekliymiş bi de serivice pack'ı indiriyim deneyim bakalım öyle olacak mı.olmassa da canımız sağolsun.yardımların için teşekkür ederim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ra1der
    yok gene görmedi.bi tane sistem dosyası istiyordu.o dosyayı nette arama yaptırdım.şimdi son telefonların usb 2.0 olduğundan bazı anakartlara uymuyormuş.bunun için service pack 2 gerekliymiş bi de serivice pack'ı indiriyim deneyim bakalım öyle olacak mı.olmassa da canımız sağolsun.yardımların için teşekkür ederim

    rica ederim. (pek yardımcı olamadım ama)
  • kardeş.aynen söylediğim gibiymiş.service pack 2 yi kurdum çalıştı telefonu gördü.yardımların için teşekkür ederim.
  • herkese merhabalar
    bugün ef81 imi kargodan aldım. kurcaladım. genelde hoşuma gitti. ama nokia 6260 ımı aramıyor değilim. arada bazı farklar var. hem olumlu hem olumsuz.
    ama yinede inşallah uzun süre kullanır ve severim bu telefonu.

    ilk taktıgımda sd kartı görmemişti. hafıza kartına format attıktan sonra tanıdı.
    ileride karşılaştıgım sorunları ve çözümleri paylaşmak üzere herkese kolay gelsin
  • arkadaşlar ben de ef81 almayı düşünüyrum ama bikaç yerde ekram özellikleri daha kötü olmasına ragmen ef71 i önerdiklerini gördüm sebebini açıklar mısınız? ef81 in ne tür problemleri var?
  • valla bende motorola l7 den sonra kullanıyorum bazen ekranda karar malar oluyor nedenini çözemedim alalı 2 hafta oldu onun dışında sorun yok hemen servisede vermek istemiyorum başarıdan korkuyorum aslında 1 ayda verirler diye

    ekran kararıyor kapağı açıp kapatınca düzeliyor anlık yani ilginç
  • merhaba kahve kardeş.geene ben telefonu pc ye bağladım mpm yi de kurdum.java midlet installer var onu luramıyorum.kurmaya çalıştığımda "folder was selected, there is no possibilty to instal folder" yazısı kıkıyor.klasör seç anlamına geliyor herhalde.bende C'den kalsör seçiyorum ama hiç bir yere kurmuyor.yardımcı olursan sevinirim...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ra1der
    merhaba kahve kardeş.geene ben telefonu pc ye bağladım mpm yi de kurdum.java midlet installer var onu luramıyorum.kurmaya çalıştığımda "folder was selected, there is no possibilty to instal folder" yazısı kıkıyor.klasör seç anlamına geliyor herhalde.bende C'den kalsör seçiyorum ama hiç bir yere kurmuyor.yardımcı olursan sevinirim...

    buradan JMI yi tekrar indir istersen. sonra data kablosuyla bağla. masaüstünde bir klasör oluşturup içine programın .jad ve .jar uzantılı kısımlarını koy. sonra JMI ile bağladığında atmak istediğin java dosyasının .jad veya .jar parçalarının bir tanesine tıkla. sonra sağ kısımdan uygulama mı oyun mu olacağını seç. sonra büyük düğmeye tıkla. dosyayı atmaya başlayacak. dosya atıldıktan sonra reboot now a bas. veya telefonu baştan başlat. java dosyası otomatik olarak yüklenecektir.

    eğer olmazsa hangi aşamada sorun olduğunu yazarsan yardımcı olmaya çalışalım




  • for the installation proces two files are mandatory (jar. and jad.) one of them is miising........... gibi bi yazı çıkıyıor altta da "ok"butonu çıkıyor.ok diyorum bi şey olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.