Şimdi Ara

ee napacaz şimdi msi m673 yine sahnede

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 512 ram ilavesi ile mavide satışta.novada turion 64 lü plan var 2.2 ghz aşağı yukarı aynı fiyata.birinden birini alacam aslında mavideki 64 x2 livar aklımda ama ondada şarj sorunu vr hemde işlemcisi düşük 1.6 ama novadakide tek çekirdek.2 .2 ghz. daha önce de x700 ekrankartlı olanı kullandım turion. garantiye gititi arızadan dolayı.msi bi tutturamadı heralde.ardan neredeyse bir yıl geçti.ama ben genede msi almayı düşünüyorum.nedersiniz hnagisi mantıklı olur.



  • http://forum.donanimhaber.com/m_13559506/tm.htm
    bi bak bakalım bunları okuduktan sonra ister al ister alma
  • baktım evet o topici okudum.yalnız benim alacağım model turion64 lü olan ondada bu sorun varmı acaba?birde bu okadar büyütülecek bi sorun dğil benim iiçin.evde kullanılacak zaten.seyyyar olduğu zamanda pili kasadan ayırırım diye düşünüyorum.bu fiyata bun oteebook bana göre alınır ama sürekli dışarıda seyyar kullanacak kişiler için alınmaz tabii.
  • O zaman alda yani notebook un amacı nedir taşınabilir istediğin yerde kullanılabilir olması bende sürekli evde kullanmak için alacağım ama neden böyle pil sorunu olan bir cihaz alayım ayrıca senin istediğin modelde bu sorun varmı bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.