Şimdi Ara

eDominations: E-Türkiye işgal altında!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • E-Türkiye’nin sana ihtiyacı var! Gelinen diplomatik antlaşmazlıklardan ötürü E-Slovenya, E-Türkiye’ye savaş ilan etti, buradan kayıt olabilirsin!

     eDominations: E-Türkiye işgal altında!


    eDominations: Tarayıcı tabanlı simülasyon oyunu
    – Politika, ekonomi, savaş, strateji, diplomasi; browser tabanlı simülasyon oyunu eDominations’ta hepsi bir arada!

    – 6 ay gibi kısa bir sürede şimdiden 30.000 kişinin kaydolduğu eDominations sizlere gerçek hayattan aşina olduğunuz birçok seçenek sunuyor!

    – Kudretli bir komutan olup, askeri birliğinizle savaşlarda ülkenizi temsil edebilir, ülkenizin geleceğinde etken rol alabilirsiniz.


    – Her ay yapılan seçimlerde parti başkanı, milletvekili veya ülke başkanı olabilir; politikacı olarak ülke yönetimine katılabilirsiniz.

    – Kuracağınız şirketler zinciri ve ortaklıklarla ekonomi imparatorluğunuzu oluşturabilir; güçlü bir gazete kurarak aynı zamanda medya patronu olabilirsiniz.

    Tüm bunlar ve daha fazlası için henüz hiç geç değil !

    İç siyasette partiler arası rekabet, dış siyasette ise eDünya’daki konumunuzu belirleyecek ittifak ve anlaşmalarla diplomatik zekanızı kullanarak ülkenizin kaderine yön verin. Diğer ülkelerle yapılan savaşlarda kendi vatandaşlarınızı organize ederek %100 gerçek oyunculara karşı savaşın ve topraklarınızı genişleterek ülke ekonomisine ve bireysel ekonomiye katkıda bulunun.

    Rüya gibi bir sanal deneyim için, https://www.edominations.com/en/register/1034 eDominations dünyasına katılabilirsiniz. 78 farklı ülkeden binlerce gerçek oyuncu sizi bekliyor!!

    Dipnot: ref linkimi verdim.istemeyen arkadaşlar normal kayıt olabilir ama refimden kayıt olanlara yardımcı olurum :)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.