|
Hopi uygulamasında kazandıran oyunlar altında patlat kazan diye bir oyun var oyuna başlayıp bitirince belli şeyleri yapınca 10+10+10+10+10 toplamda 50 paracık veriyor. 5. seviyeye kadar kolayda gerisi zorluyor(Mesajın devamına edit yaptım oraya bakın) 30 Paracık garanti gerisi el becerinize kalmış ![]() Edit: Bir forumdaş yöntem keşfetmiş konuya ekliyorum mesajını @resulalan adlı kullanıcının, alıntılanan mesajı: arkadaşlar artis bir arkadaş bunun bir kolay yolu olduğunu söylemiş fakat ne olduğunu söylememişti. ben birazcık daha kolay yolunu buldum ve 13. bölümü böyle geçtim. öncelikle bilgisayara bluestack programını yükleyip hopiyi indirip kuruyoruz. sonra hopiyi tanıtıp oyuna giriyoruz. blustack programında sağ tarafta 3 nokta var( daha fazlası ) ona basıp eko mode var eko modu aktif ediyoruz ve böylelikle oyun neredeyse %75 yavaslıyo, isteyenler deneyebilir. bende yavasladığı için 13. bölümü kolaylıkla bitirebildim :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 19 Ocak 2021; 19:40:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android