Şimdi Ara

edit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir yakınıma Profilo BM4282EG bulaşık makinesi almayı düşünüyorum.sizce fiyat ve performans olarak nasıldır?sitesinde paslanmaz çelik yazıyor.forumda tabanı çeli olmalı dye yazıyor.bu makinenin tabanı çelikmidir?

bilgisi ve yorumu olan arkadaşlardan mesaj beklıyorum.

http://www.profilo.com.tr/%C3%BCr%C3%BCnler/beyaz-e%C5%9Fya/bula%C5%9F%C4%B1k-makineleri/BM4282EG.html

bu fiyat veya daha düşük fiyatta f/p ürün önerisi olanlarda öneride bulunursa sevinirim.3 veya 4 programlı olmasının yeterli olacağını dşünüyorum.teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 17 Kasım 2015; 23:17:30 >

• arkadaşlar yeni model yani BM4282EG araştırıken fark ettim ki bir eski modeli 4280 veya 4281 de bu en son çıkan 4282 modele gore ekstradan jet plus ( hızlı yıkama ) ayarlanabilir üst raf ve su taşma emniyeti var.
    bana çok ilginç geldi.sitedemi yazmıyordur yoksa gerçekten bu özelliler yokmudur dersiniz?

konunun uzmanı arkadaşlardan yorum bekliyorum.

buda 4281 modelinin linki:

http://www.profilo.com.tr/%C3%BCr%C3%BCnler/beyaz-e%C5%9Fya/bula%C5%9F%C4%B1k-makineleri/BM4281EG.html

• yok mu satış niyeti olmdan sırf yardım adına bilgi verebilecek birisi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 26 Ağustos 2014; 19:25:25 >
  • BM4280, 81 ve 82 modellerinin üçü de polinox tabanlıdır, su taşma emniyet sistemlidir ve üst sepeti asansörlüdür.

4280 modelinde güçlü 70'C, normal 65'C, eko 50'C ve ön yıkama programları vardı. Bu üç yıkama programının süreleri 2 saat ile 3 saat civarlarında olduğundan ekstradan Jetplus program hızlandırma tuşu bulunuyordu.

4281 modelinde güçlü 70'C, eko 50'C, 55dk 65'C ve 30dk 45'C şeklinde programlar değişti. Program içeriğinde zaten 1 saat ve 30 dakikalık hızlı programlar olduğu için Jetplus fonksiyonu gereksiz hale geldi. Bu fonksiyon yerine HijyenEkstra tuşu eklendi.

4282 ile 4281 arasında kullanıcıların farkedeceği teknik bir fark yoktur. Sadece 2014 versiyonudur, Bosch/Siemens/Profilo grubu yanılmıyorsam 5-6 ay evvel bulaşık makinesi serilerini yeniledi. Bazı modellerde teknik detaylar değişmese dahi kod değişti.

Kısacası 4281 modelinde özellik başlığında yanlışlıkla Jetplus yazılmış ama özellik listesine bakarsanız olmadığını görebilirsiniz.

Bu seriye alternatif ne var derseniz AEG F55022M0 modeli var; ama bence Profilo sepet kullanımı yönüyle daha güzel. Çelik taban, sessizlik, otomatik yıkama programı ve yük algılama sistemi sizin için daha çok önemliyse AEG'yi de tercih edebilirsiniz.

• candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Profilo BM6481MG almıştım 1250 civarına gelmişti, 1 ay sonra kullanacağım, sizce nasıl bir tercih yapmışım üstad? Tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igidu

Profilo BM6481MG almıştım 1250 civarına gelmişti, 1 ay sonra kullanacağım, sizce nasıl bir tercih yapmışım üstad? Tşkler.

O fiyata mükemmel bir tercih
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: igidu

O fiyata mükemmel bir tercih

Teşekkürler üstad, iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

BM4280, 81 ve 82 modellerinin üçü de polinox tabanlıdır, su taşma emniyet sistemlidir ve üst sepeti asansörlüdür.

4280 modelinde güçlü 70'C, normal 65'C, eko 50'C ve ön yıkama programları vardı. Bu üç yıkama programının süreleri 2 saat ile 3 saat civarlarında olduğundan ekstradan Jetplus program hızlandırma tuşu bulunuyordu.

4281 modelinde güçlü 70'C, eko 50'C, 55dk 65'C ve 30dk 45'C şeklinde programlar değişti. Program içeriğinde zaten 1 saat ve 30 dakikalık hızlı programlar olduğu için Jetplus fonksiyonu gereksiz hale geldi. Bu fonksiyon yerine HijyenEkstra tuşu eklendi.

4282 ile 4281 arasında kullanıcıların farkedeceği teknik bir fark yoktur. Sadece 2014 versiyonudur, Bosch/Siemens/Profilo grubu yanılmıyorsam 5-6 ay evvel bulaşık makinesi serilerini yeniledi. Bazı modellerde teknik detaylar değişmese dahi kod değişti.

Kısacası 4281 modelinde özellik başlığında yanlışlıkla Jetplus yazılmış ama özellik listesine bakarsanız olmadığını görebilirsiniz.

Bu seriye alternatif ne var derseniz AEG F55022M0 modeli var; ama bence Profilo sepet kullanımı yönüyle daha güzel. Çelik taban, sessizlik, otomatik yıkama programı ve yük algılama sistemi sizin için daha çok önemliyse AEG'yi de tercih edebilirsiniz.

istediğim sağlam ve doğru bilgilere ulaştım.şimdi sadece kampanya ile uygun bir fiyata almak kaldı.

çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 26 Ağustos 2014; 19:32:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.