Şimdi Ara

edit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vocatus -- 28 Temmuz 2013; 20:49:51 >

• o vucudu birak 1 yili, 2 yila bile uzayabilir genetigine gore yapmak icin.Sure koyma kendine fakat hedef vucut koyabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • havlu güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Way Out!

o vucudu birak 1 yili, 2 yila bile uzayabilir genetigine gore yapmak icin.Sure koyma kendine fakat hedef vucut koyabilirsin

çok abartı bir vücut degil sectigim vücut.. 1-2 yıl uzayacagını zannetmem. ekstra protein takviyesi falan da alacağım en fazla 6 ay da en azından 3/4'üne gelmiş olurum diye tahmin ediyorum.

havluyu beğenen arkadaş, eyvallah canım benim
  • p90x değil de body beast yaparak daha kolay kütle kazanabilirsin , birde insanity yazmışsın yağ mı var sanki sende ? Ben sana önce bodybeast öneriyorum 2 tur. Sonra yağlanma olursa 1 tur p90x. Yaklaşık 9 ay
  • hem evde hem p90 la hemde 6ay bu vucutlara ulasacagını sanıyorsan boşa hayal kurma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Encarnacion

quote:

o vucudu birak 1 yili, 2 yila bile uzayabilir genetigine gore yapmak icin.Sure koyma kendine fakat hedef vucut koyabilirsin

çok abartı bir vücut degil sectigim vücut.. 1-2 yıl uzayacagını zannetmem. ekstra protein takviyesi falan da alacağım en fazla 6 ay da en azından 3/4'üne gelmiş olurum diye tahmin ediyorum.

bırak 3/4ü ikinci 4lüye bile başlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

Orijinalden alıntı: Encarnacion

quote:

bırak 3/4ü ikinci 4lüye bile başlarsın

hedeflediğin vücuda en az 1.5 yıl lazım o da düzgün bir beslenme ile.bide şunu anlamıyorum çok abartılı vücut seçmedim diyorsun adamlar o vücut için yıllarca çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ortadoguteknik

Mümkün Efendim...

http://www.p90xtr.com/oncesi-sonrasi-simdi/

buradaki vucutla yukardiklerin ne alakası var acaba?
  • quote:

Mümkün Efendim...

sen bunlara inandınmı ?

edit edit

edit:3 ayda olduğuna ?
    edit2: özellikle evde yapıldığına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 24 Temmuz 2013; 22:50:42 >

• quote:

Mümkün Efendim...

Sonrasındaki fotoda bişey yok baklava yapmaya çalışmış sadece göğüsteki yağlar gitmiş. Göğüste hacim yok tshort ile baskı uyguladıgı için öyle gözüküyor. Ben tsort ile baskı uygulasam 2 katı hacimli gözüküyor göğüslerim.
  • P90X çok iyi bir programdır ama ondan mucize beklemeyin benim sonucumda var forumda , 3 ayda alınabilecek en iyi sonucu veriyor yağ yakımı olarak, amaç kas kazanımı ise tekrarlıyorum bodybeast daha iyi bir seçenek.

birde sadece 5 kilo alarak resimdekilere ulaşman imkansız biraz araştır o adamlar kaç kilo bi bak sonrasında üzülen sen olma diye diyorum yanlıs anlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlfredBorden -- 25 Temmuz 2013; 2:39:13 >
  • Sen o ilk resimdeki vücudu şu halinle 1-1.5 seneden önce yap(düzenli beslenme düzenli antremanla anca olur bu sürede normalde daha fazla),evin araban benden O vücutlar ne para harcanip ne emek verilip yapılıyo 6 ayda anca temelini atarsın böyle vücutların.

• Teknik_Psikopat kullanıcısına yanıt
    Bence gerçekten kıskançlık yapmaya gerek yok. Tebrik etmek o kadar zor değil, kimseden birşey eksilmez.

http://www.p90xtr.com/oncesi-sonrasi-simdi/ Bu değişim, P90X videolarının yaratıcı Tony Horton'un ve videolarda bizzat oynayan Joe Bovino'nun kendi Blog'unda yer alıp takdir gördü. Daha ne olsun demek istiyorum!

Bir de, bu sayfada gerçekten P90X'i bitirmiş olan var mı? Duymuş ya da başlamış demiyorum dikkat, "bitirmiş" olan var mı? Çünkü yoksa, konuşmak biraz yersiz oluyor.
  • Teknik_Psikopat kullanıcısına yanıt
    "Sonrasındaki fotoda bişey yok, baklava yapmaya çalışmış"ı burada paylaşmak istedim.

https://store.donanimhaber.com/b8/35/e2/b835e2f64f98134db930a51be1b01dae.jpg

Hakikaten birşey yokmuş, ben de fark göremiyorum. Kerata baklava yapmaya çalışmış ama başaramamış... Göz yanılması canım...!

Gözlük?!
     edit

• quote:

"Sonrasındaki fotoda bişey yok, baklava yapmaya çalışmış"ı burada paylaşmak istedim.

https://store.donanimhaber.com/b8/35/e2/b835e2f64f98134db930a51be1b01dae.jpg

Hakikaten birşey yokmuş, ben de fark göremiyorum. Kerata baklava yapmaya çalışmış ama başaramamış... Göz yanılması canım...!

Gözlük?!
     edit

Dostum yanlış anlama ama ibrahim benim yakın arkadasim olur, konuyu açan arkadasin hedeflediği vücutlarla ibrahimin sonucunun alakası yok. Kendisi de burda olsa aynı şeyi derdi emin ol. Bu arada sormuşsun evet ben p90x bitirdim şu an Bodybeast te 7.haftadaym. Ve yine tekrarlıyorum p90x ile hacim kazanmak çok çok zor.

• ortadoguteknik O kullanıcısına yanıt
    evet 10 numara vucut yapmış haklsın. adam bildiğin çöp adam gögüsler içe kaçmış kayıp olacak nerdeyse. hacim olmadıktan sonra karın kası olsa ne yazar afrikalı çocukların hepsinde var karın kası
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.