Şimdi Ara

Edit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -TEKSAS- -- 13 Eylül 2014; 15:38:21 >

Orijinalden alıntı: scorpion1903

sakın sivil gitme

neden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyar safyurt -- 1 Haziran 2015; 19:13:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ömer

Sivil gitme paşam. Güzelce formanı giyin. :)

hocam neden ? internette okuduğum yerlerde genellikle elemanlar sivil gittiklerini falan söylüyorlardı.yani sivil gidersem kötü bir izlenimmi bırakırım yoksa hocalardan dayak yiyip eve mi gönderilirim
    edit
    10 yıl önce açıldı
    Edit.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TEKSAS-

quote:

Orijinalden alıntı: scorpion1903

sakın sivil gitme

neden ?

kimse öyle gitmiyor çünkü. Bizim okulda bir akıllı öyle gelmişti daha ilk gün müdürden azarı işitmişti törende

Orijinalden alıntı: gisimcil

Bana sorarsan bi sirt cantasi al. Icine kitaplari koymak icin degilde daha cok elbise veya esyalarini koyabilecegin bi canta sec.

okula giderken neden elbise götüreyimki beden vs diyorsan onu hallederim bir şekilde
    "İlgi duymuyordum. Hiçbir şeye ilgi duymuyordum. Nasıl kaçabileceğime dair hiç fikrim yoktu. Diğerleri yaşamdan tat alıyorlardı hiç olmazsa. Benim anlamadığım bir şeyi anlamışlardı sanki. Bende bir eksiklik vardı belki de. Mümkündü. Sık sık aşağılık duygusuna kapılırdım. Onlardan uzak olmak istiyordum. Gidecek yerim yoktu ama. İntihar? Tanrım, çaba gerektiriyordu. Beş yıl uyumak istiyordum ama izin vermezlerdi."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyyah

Nasıl rahat edeceksen öyle seç çantanı. Biraz da senin yaşam tarzına bağlı.

sağolun hocam birde birşey daha sorucam benim saçlar biraz uzun,yani uzun derken omuzlarıma kadar falan değil kulaklarımı kapatacak şekilde yaklaşık 6 aydır kestirmiyorum saçlarımı okula saçımı kestirmeden gitsem birşey olurmu ?yani belki birşey demezler saça o yüzden boşuna kestirmiyim diyorum sizce ne yapmalıyım ?

quote:

Nasıl rahat edeceksen öyle seç çantanı. Biraz da senin yaşam tarzına bağlı.

sağolun hocam birde birşey daha sorucam benim saçlar biraz uzun,yani uzun derken omuzlarıma kadar falan değil kulaklarımı kapatacak şekilde yaklaşık 6 aydır kestirmiyorum saçlarımı okula saçımı kestirmeden gitsem birşey olurmu ?yani belki birşey demezler saça o yüzden boşuna kestirmiyim diyorum sizce ne yapmalıyım ?

Okulundan okuluna değişir ama ilk gün sorun olmaz sanırım (ben özel okuldaydım ilk günler sorun olmuyordu daha sonra kestiriyorlardı.) Sizde nasıl olur bilemem ama ilk gün birşey olmasa bile takip eden günlerde kısaltsan iyi edersin. Hatta bence ilk günden kestir ki göze batma. İlk intiba önemlidir ilk günden kendini sevdir hocalarına.
    "İlgi duymuyordum. Hiçbir şeye ilgi duymuyordum. Nasıl kaçabileceğime dair hiç fikrim yoktu. Diğerleri yaşamdan tat alıyorlardı hiç olmazsa. Benim anlamadığım bir şeyi anlamışlardı sanki. Bende bir eksiklik vardı belki de. Mümkündü. Sık sık aşağılık duygusuna kapılırdım. Onlardan uzak olmak istiyordum. Gidecek yerim yoktu ama. İntihar? Tanrım, çaba gerektiriyordu. Beş yıl uyumak istiyordum ama izin vermezlerdi."

• başka tavsiyeleri olan varmı ilk gün ne yapmam gerektiğiyle ilgili ?asosyal bir insanım ama okuldan sonra falan biryerlere gitmeye bayılırım orta okulda falan arkadaşlarım hiçbiryere gitmezdi yada ben zorla götürürdüm ama yinede asosyalim lisede falan çıkışlarda gezenler olurmu ?

başka tavsiyeleri olan varmı ilk gün ne yapmam gerektiğiyle ilgili ?asosyal bir insanım ama okuldan sonra falan biryerlere gitmeye bayılırım orta okulda falan arkadaşlarım hiçbiryere gitmezdi yada ben zorla götürürdüm ama yinede asosyalim lisede falan çıkışlarda gezenler olurmu ?

Olur gider rahat ol yolunu bulur gidersin. Burda ne sorarsan sor oraya gidince normalde ne yapacaksan aşağı yukarı yine onu yapacaksın zaten

• quote:

quote:

başka tavsiyeleri olan varmı ilk gün ne yapmam gerektiğiyle ilgili ?asosyal bir insanım ama okuldan sonra falan biryerlere gitmeye bayılırım orta okulda falan arkadaşlarım hiçbiryere gitmezdi yada ben zorla götürürdüm ama yinede asosyalim lisede falan çıkışlarda gezenler olurmu ?

Olur gider rahat ol yolunu bulur gidersin. Burda ne sorarsan sor oraya gidince normalde ne yapacaksan aşağı yukarı yine onu yapacaksın zaten

• quote:

quote:

quote:

bu arada avatarındaki kim

• İlk gün sivil gitte müdür tutsun seni ortaya çıkarıp güzelce rezil etsin ya da iyi ihtimalle kapıdan atsın. Sivil falan gidilmez giden görmedim, gitmeyi düşüneni de ilk defa görüyorum. Saç mevzusu okuldan okula göre değişir ama %70 ihtimalle kızarlar saçlarına.

quote:

Bana sorarsan bi sirt cantasi al. Icine kitaplari koymak icin degilde daha cok elbise veya esyalarini koyabilecegin bi canta sec.

okula giderken neden elbise götüreyimki beden vs diyorsan onu hallederim bir şekilde

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyar safyurt -- 1 Haziran 2015; 19:13:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Alcağin çanta okul dişi etkinliklerde bayaa bi lazim olacakda onun için söyledim. (Bizzat kendim tanik oldum.)

okul dışı etkinlik derken ?

• bazı okullarda farklı uygulamalar olsa da, genelde öğrencinin okul kıyafetiyle gelmesi gerekir. internette yazılanların çoğu laftan ibarettir. yanında not alabilmen için bloknot ve kalem alsan iyi olur. çantayı seçmeden önce öğretmenlerinin senden isteyeceği şeyleri öğrenmelisin. ona göre küçük veya büyük çanta alabilirsin.

[DH] Öğretmenler Odasi!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.