Şimdi Ara

Edit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesley Sniper -- 5 Şubat 2021; 18:44:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu gün haberlerde gördüğüme göre kaldırılmış. bu gün resmi gazetede yayınlanacakmış. Anlamadığım nokta ise şimdi 500-600 tl veriyorduk yıllık artık hiç bir ücret vermeyecekmiyiz ?
  • habere göre kaldırılmış inşallah kaldırılır hayırlısı olsun
  • harç olarak yatırılan 46tl kalkmış 250tl ögretim giderleri kalkmamış
  • o da harç sayılıyor o zaman hiçbir anlamı kalmaz harçların kalkmasının..Benim merak ettiğim harç borcu olanların da borcu siliniyor mu.eğer öyle ise geçen seneden 2.dönem taksit borcum kalmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde merak ettiğim örgünde okurken katkı alanların borçları yeniden yapılandırılacak mı ? AÖF için büroları arıyorum ama meşkul hep cevap alamadım bi türlü
  • katkı payı kısmı kalkmış olabilir.
    aöfte verilen hizmet gereği tamamını kaldırmazlar galiba
  • Tamamını kaldırmaları zaten imkansız.
  • Hacılar şimdi ben 2 yıllık bir bölüm okumak istiyorum açıköğretimden. Önceden ne kadar ödeniyordu bugünden sonra ne kadar ödenecek ? Ayrıca tavsiye edeceğiniz bir bölüm var mı ? Bu sene örgün olarak işletme 2 yıllık okuyorum zaten. DGS düşündüğüm için 2 yıllık bir bölümü de açıköğretimden okumak istiyorum.
  • toplamda 90 tl lik kısmı kalktı eğer zam gelmesse 410 tl ödeyeceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

toplamda 90 tl lik kısmı kalktı eğer zam gelmesse 410 tl ödeyeceğiz

+1

Konu üste cıksın herkes ögrensin
  • bu parayı iki dönemde mi alıyorlar.
    İlk ödeme yeni kayıt veya kayıt yenilemeden önce ödenen paralar mı oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felipemassa -- 3 Eylül 2012; 3:12:09 >
  • Zam gelmezse güz dönemi+bahar dönemi 205+205=410 tl ödeyeceğiz. ister 2 taksitle istersenizde peşin olarak yeni kayıt veya kayıt yenileme sırasında iki dönemin harcınıda yatırabilirsiniz.

Yeni kayıt olacaklar ders ekle-sil yapmayacak.

Kayıt yeniletecek olanlarda harcı yatırmadan önce online ders ekle-sil işlemi yaptıktan sonra bankaya harcı yatıracaklar. harcı yatırdıktan sonra ders ekle sil işlemi yapılamıyor özellikle bu konuya dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 3 Eylül 2012; 10:37:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

toplamda 90 tl lik kısmı kalktı eğer zam gelmesse 410 tl ödeyeceğiz

hakeen arkadaş konuyu özetle anlatmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerauto

Zam gelmezse güz dönemi+bahar dönemi 205+205=410 tl ödeyeceğiz. ister 2 taksitle istersenizde peşin olarak yeni kayıt veya kayıt yenileme sırasında iki dönemin harcınıda yatırabilirsiniz.

Yeni kayıt olacaklar ders ekle-sil yapmayacak.

Kayıt yeniletecek olanlarda harcı yatırmadan önce online ders ekle-sil işlemi yaptıktan sonra bankaya harcı yatıracaklar. harcı yatırdıktan sonra ders ekle sil işlemi yapılamıyor özellikle bu konuya dikkat edin

saolasın.

Kayıt yenilemek için büroya gitmek gerekmiyor demi, internetten dersleri seçip daha sonra harcı yatırmak yeterli yani.

Birde harç parası yatırıldıktan sonra ders ekle sil yapılamıyor, fakat en baştan yeni kayıt veya yenileme sırasında peşin ödersek sorun olmaz herhalde demi? Çünkü bu durumda harcı yatırmış oluyoruz ders ekle-sil olmazsa ne olacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.