Şimdi Ara

Edifier TWS200 kablosuz kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Edifier TWS200 kablosuz kulaklık

    Alıntı

    metni:
    SATILDI: 01.02.2021




    Edifier TWS200 modelidir. Kondüsyonu 10 üzerinden 9,5 alacak durumdadır. Yarım puanı sadece jelatini açıldığı için kırıyorum. Ses kalitesi, yüksekliği, bağlantı hızı ve kopmamasıyla fiyat segmentinde en üstte yer alan kablosuz kulaklıklardandır.


    Edifier markasını bilen bilir. Edifier bu kulaklıklarda Qualcomm AptX çipi kullanmış. Bu verimli çipler sayesinde kulaklıklar tek şarjla 6 saat, kutusuyla toplam 24 saat müzik dinlenebilir, konuşma yapılabilir.


    Kulaklıkları ister tek tek kullanın, ister ikisi birlikte kullanın. Kutudan çıkarır çıkarmaz, telefonunuza bağlanıyor. Her seferinde uğraşmadan, sadece kutusunun kapağını açmanız yeterli oluyor.


    Bluetooth 5.0 ile ister iPhone ister Android telefonunuza bağlanır. Ben 3 yıllık Oneplus 5T cihazımda kullandım. Hiçbir sorunla karşılaşmadım.


    Her bir kulaklıkta 2 mikrofon, toplam 4 mikrofon bulunuyor. Bu ikinci mikrofonlar gürültü engelleme amaçlı çalışıyor. Karşı tarafa sesiniz oldukça net iletiliyor.


    İncelemelerine Youtube'da denk gelebilirsiniz. Kutu içeriği, kullanım kitapçığı ve şarj kablosu yanında verilecektir. Ürün toplamda 1 hafta kadar kullanılmıştır. Eşim hediye Airpods alınca kenarda durmasındansa satmaya karar verdim. Alacak arkadaşın şimdiden mutlu mesut kullanmasını dilerim.


    İzmir, Bergama ve Dikiliden elden teslim edebilirim. Diğer yerlere önce havale sonra kargo şeklinde yollayabilirim. Aklınıza takılan her türlü şeyi mesaj atarak sorabilirsiniz.


    Sahibinden üzerinden "899853644" ilan numarasıyla aratarak daha detaylı fotoğraflara ulaşabilirsiniz.


    Edifier TWS200 kablosuz kulaklık


    Edifier TWS200 kablosuz kulaklık



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 240 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.