Bildirim
EDEBİYAT TARİH ÖNEMLİ NOTLAR (FOTOĞRAFLI)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kız yazısı bu, nerede görsem tanırım. _____________________________ -
ı-up faydalı _____________________________ -
Telefonunuza scanner indirip pdf şeklinde taratıp atarsanız daha hoş olur bu şekilde hiçbir işime yaramıyor :( _____________________________ -
say massallah
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
çok güzel yazılmış okuyamıyorum ama yararlı _____________________________ -
hocam telefon kullanmıyorum arkadaşın telden whatapp web sayesinde buraya aktarabildim uygulamasız atabileceğim bir yer varsa atayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tflawleess -- 25 Haziran 2020; 21:4:42 >_____________________________ -
.d _____________________________ -
hocam düzgün mü çekememişim yoksa uygulamadan ötürü mü ? _____________________________ -
canın sağ olsun o zaman okunduğu kadarıyla artık sağ ol _____________________________ -
yok hocam ben kötü yazmaya not tutmaya alışmışım düzen görünce alerji oluyorum _____________________________ -
rica ederim hocam umarım yararlanabilirsiniz _____________________________ -
uppp
_____________________________ -
Yazısı çok güzel ve faydalı UP
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eywallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt