Şimdi Ara

Edebiyat soru bankası nasıl çözmeliyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1)Konuyu konu anlatımdan ezberledikten sonra 4 soru bankasına da abanıp konunun tüm sorularını bitirmem mi mantıklı?
    2)Yoksa bir kitapla edebiyatı bitirip daha sonra diğerlerini bitirmek mi doğru olur?
    3)Yoksa konuyu öğrenip bir kitapla o konuyu çözerken diğer kitaplarla eski konuları çöze çöze bilgilerini canlı tutmak mı daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Edebiyat soru bankalari ygs kismi gibi degil.Sonucta donem ozelligini,yazari eseri degistiremezler.Bu yuzden bende mantikli olan konuyu bitirip butun kitaplardan cozmek.Her konudan 300 400 soru cozdugun zaman onu kavrarsin.Sinava yakinda bence tekrar etmek daha mantikli soru cozumunden ziyade.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

ben şu şekilde yapıyorum konu ve ezberlerimi tammaldıktan sonra birey ve güvender s.b o konunun tüm konu testlerini bitiriyorum .
    yayın deniziyle limiti çözmüyorum çünkü yayın denizinini sadece cumhuriyet dönemi olanını aldım cumhuryet dönemine gelince onuda eklicem 3 soru bankasından
    aynı anda soru çözücem .

limiti sona bırakmamda ki amaç mayısın 10 nuna kadar konularımı sonlandırıp limiti tekrar amaçlı çözücem çünkü çok iyi bir kitap ,
    mayıs ayı içerisinde limit erken biterse palme soru bankasınıda çözerim sanırsam.

haziran ayındada 24 hazirana kadar denge- kapsül-palme bölüm denemeleri +400 adet ales sorusu + 10 adet genel deneme çözücem.

25 haziranın geceside dua seansları yapacağım.

planım bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerkenezz -- 21 Mart 2016; 13:28:59 >

• tüm testleri çözmemeni öneririm her konunun arkasından 2-3 test bırak ki haftalık periyotlarla geri dönüp çözmelisin
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.