Şimdi Ara

edebiyat semineri mi doping hafıza mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde edebiyat semineri var. biraz kullandım benim hoşuma pek gitmedi ya da ben doğru şekilde kullanmayı beceremedim. doping hafıza falan nasıldır ? denemeyi planlıyordum fakat fiyat pahalı geldi. sizce 300 liraya değer mi ? edebiyat seminerinden çok farkı var mı ?

mezunum ve edebiyatim kötü oldugu için , edebiyat adına bütün kozlarımı kullanmaya çalışıyorum

• ya ne bileyim emek harcanarak hazırlanmış güzel olmuş tamam kabul de. ben mesela ilk kez cumhuriyet edebiyatı çalışıcam. ordan açıpta ahmet kutsi tecerle ilgili videoyu izliyip test çözmek çok boş geliyor , sanki hemen unutucakmışım gibi hissediyorum. kuru ezber yapıyormuşum gibi oluyor.

doping hafıza'da farklı bir durum olur mu acaba diye düşünüyorum

Orijinalden alıntı: OksiToksi

ya ne bileyim emek harcanarak hazırlanmış güzel olmuş tamam kabul de. ben mesela ilk kez cumhuriyet edebiyatı çalışıcam. ordan açıpta ahmet kutsi tecerle ilgili videoyu izliyip test çözmek çok boş geliyor , sanki hemen unutucakmışım gibi hissediyorum. kuru ezber yapıyormuşum gibi oluyor.

doping hafıza'da farklı bir durum olur mu acaba diye düşünüyorum

Anladım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle programların zaten pekiştirici olarak kullanılması lazım. Yani 0'dan başlayıp direk konuyu öğrenmek zor olur keza çoğu konu anlatımı da kısa geçilmiş. Edebiyat seminerinin en önemli özelliği bence animasyonlu videolarla yazar-eser ve eser-özetleri akılda kalıcı yapması.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.