Şimdi Ara

Edebiyat bir yılda unutulur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Diyelim ki bu sene mezuna kaldım, o biçim edebiyat kasmış olmanın, 5-6 soru bankası ve bir o kadar deneme kitabı bitirmiş ve Cumhuriyet dahil bütün edebiyatı ince kıyıda köşede kalmış eser yazarlar hariç su gibi biliyor olmanın gelecrk sene için bir etkisi olur mu? Yoksa hepsi buhar olup uçar mı, boşa mı gider? Mesela 11.sınıfta okılda Tanzimat vr serveti Fünunu çok iyi şekilde öğrendim, hâlâ hepsi aklımda?

Bu denli edebiyat çalışmanın matematik yüzünden boşa gidecek olmasından korkuyorum, gelecek sene için bir katkısı olmaz mı? Mezuna kalsam bile düzenli olarak edebiyat çözecek olmamı varsayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 4 Nisan 2016; 22:45:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up bütün forum mu sayısal anasını satayım bir kere de şu sattığımın edebiyatıyla ilgili açılan herhangi bir konu iplensin fiziğin de kimyanın da türevin de geçmişini gelmeyişini ulan gece gece yine sinirlendim bak sayısal bütün derslerden nefret ediyorum nefret! Sayınız batsın.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durum bende de var mezuna kalıcam %90 ama edebiyatta cumhuriyetin 1-2 dönemi hariç bitti ygsden önce baya çalışmıştım acaba her hafta tekrar edilerek unutma önlenir mi ki yoksa seneye boş girmek istemem sadece mat kalması lazım

Orijinalden alıntı: RawShed

Aynı durum bende de var mezuna kalıcam %90 ama edebiyatta cumhuriyetin 1-2 dönemi hariç bitti ygsden önce baya çalışmıştım acaba her hafta tekrar edilerek unutma önlenir mi ki yoksa seneye boş girmek istemem sadece mat kalması lazım

Bildiğin gibi bu forum tamamen sayısalcılar için, şuan 160 Online varsa en az 157'si net bir şekilde sayısalcıdır! Ülkede ne sayısal merakı varmış be! Durup dururken nefret ettirdiler sayısal olan her şeyden. Edebiyatı filan bıraktım bu iplenmeme kafayı yediriyor, en sinir olduğum şeydir iplenmemek ve forumda kim edebiyat konusu açarsa açsın şüphesiz ki biyolojiden bile daha az ipleniyor o yüzden inancımı kestim sabah kadar 100 konu açalım 99 u edebiyat 1'i fizik sorusu olsun şerefisizm ki o fizik sorusuna gelen cevap sayısı 99 tane edebiyat konusuna gelen cevap sayısını beşe katlar! Herkes Micheal Scofield anasını satayım. Belki günün son saatleri olduğu için bu kadar sinirlendim yarın bakınca gülüp geçeceğim bir mesele ama insan bir yerden sonra bunalıyor patlaması gerekiyor böyle herhangi bir şeye

• Bro kişiden kişiye değişir bu ama o kadar soru bankası bitirdiysen kolay kolay unutacagini sanmıyorum

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

Orijinalden alıntı: RawShed

Aynı durum bende de var mezuna kalıcam %90 ama edebiyatta cumhuriyetin 1-2 dönemi hariç bitti ygsden önce baya çalışmıştım acaba her hafta tekrar edilerek unutma önlenir mi ki yoksa seneye boş girmek istemem sadece mat kalması lazım

Bildiğin gibi bu forum tamamen sayısalcılar için, şuan 160 Online varsa en az 157'si net bir şekilde sayısalcıdır! Ülkede ne sayısal merakı varmış be! Durup dururken nefret ettirdiler sayısal olan her şeyden. Edebiyatı filan bıraktım bu iplenmeme kafayı yediriyor, en sinir olduğum şeydir iplenmemek ve forumda kim edebiyat konusu açarsa açsın şüphesiz ki biyolojiden bile daha az ipleniyor o yüzden inancımı kestim sabah kadar 100 konu açalım 99 u edebiyat 1'i fizik sorusu olsun şerefisizm ki o fizik sorusuna gelen cevap sayısı 99 tane edebiyat konusuna gelen cevap sayısını beşe katlar! Herkes Micheal Scofield anasını satayım. Belki günün son saatleri olduğu için bu kadar sinirlendim yarın bakınca gülüp geçeceğim bir mesele ama insan bir yerden sonra bunalıyor patlaması gerekiyor böyle herhangi bir şeye

Hocam öyle demeyin genelde meslek olarak sayısal daha fazla olduğu için seçenler var benim normalde sayısal iyi değil berbattır sözele daha baskınım ama veterinerlik hayalim olduğu için uğraşıyorum :) Öte yandan sorunuza gelirsek elbette unutulur ama hepsi değil misal ben biyolojiden örnek vereceğim şöyle birkaç ay bakmasam biyolojiye öğrendiğim bilgilerin %30 unu felan hatırlarım tabiki unutmamak için ben şöyle yapıyorum bi defter çıkardım kendime bilmediğim veya ayrıntılı olan herşeyi yazıyorum haftada 1 veya 2 saat ama yüzeysel değil detaylı şöyle incelerim böyle unutmazsın tavsiye ederim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.