Şimdi Ara

Eczacılık okumak mantıklımı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
24.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben Eşkisehir Anadolu Uni. Eczacılık Bölümü istiyorum.Bana esnafmı olacaksın gibilerinden laf atıyorlar şevkimi kırıyorlar sizce ne yapmalıyım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Okunur bence. Hukuktan iyi.
  • Deil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle söyleyeyim bizim üninin diğer fakültelerden farkı lablarının olması.Çünkü bazı ünilerde lab bile yok.1 vize yerine 4 modüle girceksin.Ayrıca, eczacılığın tek 1 dalı yok.İlaç yapanlar kimyager değil eczacıdır. Patent yetkisi eczacıdadır.Bu endüstri eczacılığı.Akademik kariyer yapabilirsin.Tusa girebilirsin.(Önceki senelerde girelebiliyordu şu an bilmiyorum). Eusa zaten gireceksin.Ordan klinik eczacılık fitofarmasi var.Zaten devlet seni başta kura ile atıyor.Hukuğun tek bir alanı var. O da avukat ya da ara bulucu olmak.

• starkhanesi kullanıcısına yanıt
    Tusa nasıl girebiliyorlar ve girmelerinde ki amaç ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meb1907 -- 19 Mart 2018; 11:9:42 >
  • Çünkü ortak dersler var mikrobiyoloji farmakoloji biyokimya anatomi fizyoloji ve daha fazlası onun için girebiliyorlardı.

• Bırak sen o cahilleri,her eczacılık okuyanin eczane açacağını düşünsünler.

Atama nasıl oluyordu peki aldıkları puan ile nereye atanıyorlardı ?
  • Devlete atıyorlardı.Şöyle bir şey var her gelen kişi laba girmiyor diğer ünilerde bizim ünide üst sınıflar çatır çatır en az 5-6 laba giriyor.Yani laba girmek avantajlı

Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için.
  • Teşekkürler arkadaşlar görüşleriniz için

• yilmaz028 kullanıcısına yanıt
    Şuan Eczacılık 1. Siniftayim. Aynı şeyleri bizede söylüyorlar kardeşim kafaya takmamani tavsiye ederim. O tarz insanlarla karsilastigimda artık bende fazla tartişmamak için evet ya Bakkal olacaz işte napalim deyip kestirip atıyorum. Çünkü insanları muhatap alıp birşeyler anlatmaya çalıştığım da aslında hiçbir şey anlamak istemediklerini görünce artık kimseye laf anlatmaya çalışmıyorum.

Yani sözün özü eğer Kimya ve Biyolojiyi seviyorsan meslegede biraz ilgin varsa okuyabilirsin.

Ülkemizde şuan ki mevcut durumda geleceği biraz muallakta olan bir meslek ama burası Türkiye ve hickimse 1 sene sonra bile ne olacağını kestiremiyor kaldı ki 5 sene sonra kim bilir neler olur.
    Merak ettiğin birşey olursa çekinmeden sorabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wawe38 -- 30 Nisan 2018; 12:35:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 yıllık eczane teknisyeniyim. iş hakkında bi soru varsa pm atabilirsin. 2 Yıl eczane açma yetkilerinin olmadığını ve 1 yıl mecburi staj diyenler haklılar ama buna rağmen okunmaz diyenler. Ortalama bi eczanenin yıllık gelirinden haberi olmayan insanlar, onlara takılma.
  • wawe38 w kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam değerli yorumunuz için bu arada konuyu çok güzel özetlemişsiniz.Takildigim birşey olursa tekrardan sorarım hocam.

• Teşekkürlerler hocam kafama takıldığında size de soracağim ;)

• Guest-64B87D2C4 G kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayar muh okuyorum eczCilik okuyup hast. Eczaciligi yapsam veya eczane acsam sence buna değer mi? Yani bolumumu birakmama deger mi

• Bekobeko19005 kullanıcısına yanıt
    6000 tl maas nasil kazandirmaz hocam ????

• quote:

Orijinalden alıntı: ErsunYanalFanboi

Deil
    Yarıldım bu cevaba ayrıca neden her konuda bir yorumum var ya herhalde cidden asosyal, işsiz, 150 kilo sivilceli birisiyim

6k tl hocam arastirabilirsin

Atama usulu hastane eczaciligi diyorum yeni mezun mu diyorsun ? Kamu diyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.