Şimdi Ara

ECZACILIK FAKULTESİ HAZIRLIK ! YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bu sene migren rahatsızlıgım yüzünden sınavda bi gözüm kapalı girdim can çekişe çekişe çıktım sınavdan, e tabi dogal olarak kazanamadım. Bu sene eczacılık için hazırlanmak istiyorum en azından meslek değil ama 350 puanı hedeflemek istiyorum 1 sene dershane + evde çalışmakla düzenli olarak eczacılıgı kazanabilirmiyim

1.si Zorunlu olarak meslek lisesine yollandım,
    2. Sigortacılık bölümünü, bölüm birincisi olarak bitirdim okul 6.sıyım fakat meslek lisesi oldugum için fizik kimya biyoloji 9.sınıfta gördüklerim sadece fakat herzaman kimya biyolojiye ilgim olmuştur. Ailemle Konuştum eczacılıgı kazanırsam ücretli gönderebileceklerini söylediler. Benim bu programla yapılıp yapılamayacagını öğrenmek istiyorum.
    şuan başladım 2. haftam 2 dergi bitirdim. 1 gün mat1-geo çözüyorum 2. gün o konuyla alakalı test kitabımdaki bütün testleri çözüyorum. 1 haftada sindire sindire 1 dergiyi bitiriyorum (türkçe,geo,mat1,tarih,felsefe,coğrafya)

Eylülde dershanem başlıyor eylüle kadar kendime eşit ağırlıkta bir temel oluşturmakyı hedefliyorum, dershanedede ilgilenen bir hocam var tanıdık o nerse yapıcam inşallah.

bu çalışmayla eczacılıgı tuttururmuyum arkadaşlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum, kazanan varmı 1 senede ne bileyim yazma ihtiyacı duydum buraya :D, lütfen her yorum önemli teşekkürler..

• Merhabalar, sistemli çalışırsanız neden olmasın. Önemli olan bi günde 10 dergi bitirmekten ziyade hafta bir dergiyi yalayıp yutmak ve sürekli çalışmak bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • StealheX kullanıcısına yanıt
    Yorumun için çok teşekkür ederim, aile mesleğimiz eczacılık babam, dedem eniştem, eniştemin oğlu, dayım hepsi eczacı yani önüm açık aslında meslek konusunda fakat tek sorunum çalışmam gerekiyor, fakat ben çalışmaktan korkmuyorum, korktugum çalıştıgım halde kazanamazsam ne olucak ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: s4nk033

Yorumun için çok teşekkür ederim, aile mesleğimiz eczacılık babam, dedem eniştem, eniştemin oğlu, dayım hepsi eczacı yani önüm açık aslında meslek konusunda fakat tek sorunum çalışmam gerekiyor, fakat ben çalışmaktan korkmuyorum, korktugum çalıştıgım halde kazanamazsam ne olucak ozaman

Bardağın dolu tarafına bakmak gerek bence, çalışıp da kazanamayanlardan çok çalışıp hedeflerinden daha iyi yerleri kazananlar var. Mezuna kalıp 100binden 20 bine çeken de var yerinde sayanda var. Dolu dolu çalışır, kendinize güvenirseniz kazanırsınız bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • StealheX kullanıcısına yanıt
    İnşAllah hocam teşekkür ederim yorumun için
  • GÜNCEL++
  • GÜNCEL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.