Şimdi Ara

ecoFLEX Astra nın hızlanması biraz vasat (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
6.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kusra bakma ya sen öyle diyince tutamadım kendimi
  • Sadece geyik amaçlı bir konuda neden ciddi ciddi tartışıldığını anlamış değilim....

    Hayır bu sefer markada savunmuyoruz arkadaş
  • tdilar şarap gibi,eskidikçe cimrileşiyor; ben 3.8in altını göremedim henüz senin arabanın bi 200bini daha vardır,bugün 425binde,2003 model ve hertürlü işkenceye maruz kalmış t4 2.5tdi kullandım,en son 250binde memlekete gitmiştim onla,yine aynı haz

    geçen ben de 1.4 97hp era kullanan kır başlı bir amcamız ile rolling ve ardından topspeed yaptım..biraz grileşti amcamızın beyaz erası ama çetin ceviz çıktı ve ben 185te iken sapağı görüp frenledim,o biraz daha geç davrandı ve önüme aldım,korna çalıp yoluma gittim,ara sıra kurum sökmek baabında iyi oluyöre.. durmak yok dumana devam




  • belki astracı chip taktırmıştır 12 -13 hp kazandım diye test ediyodur :D sonra dönüp parasını ister passat beni geçti nasıl chip taktınız diye :DDD
  • 1.3 motorlar tırlar gibi en sağ şeritten gitsin
    3000 motor ve üstü araçlar ambulans ve itfaiye sınıfına girsin trafikte bu araçlara yol verilsin.
  • insanlar bir garip ya herkes birbirine laf atmaya çalışıyor yok benim arabam senin arabanı döver tarzında muhabbetler çok bebe işi ya (konuyu açan arkadaşa söylemiyorum yukarıda bi kaç kişi bazı araçlara laf atmışlar vs..)
  • la ne adamsınız yaa.konuya bak arkadaş
  • Sen Bursa'da yasıyordun sanırım. Haberim olsaydı dün aksam viciye giderken senide alırdık :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akhilleus

    Bizde yalan yok abi.Bu foruma değer veriyorum ve benim gibi düşünen insanlara asla yalan söylemem.413 km nin ortalaması bu.Yol Bursa Ankara, 5 saatte gittim.Açık konuşmak gerekirse yol bilgisayarı biraz hatalı ama genede az yakıyor benim araç.


     ecoFLEX Astra nın hızlanması biraz vasat



    hey maşallah araç 310.000 km yi devirmiş




  • Konu güzel güzel devam ediyor arkadaşalr.Üzmeyelim bir birbirimizi.Kalp kırılmasın...
  • bu işlerin sonu yok varılcak bir noktasıda yok desem bile değişen birşey olmayacak herşey olgunlaşma ile doğru orantılı şimdi ne dersem diyeyim gene değişmeyeceksiniz ancak belli taşlar oturunca kendiniz anlayacaksınız zamanla
  • Öfke kontrolü önemli
  • iyi yapmışsın iyiki kaza yaşanmamış dua et, yarışacaksanız doğru piste
  •  ecoFLEX Astra nın hızlanması biraz vasat



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiyba -- 1 Ağustos 2011; 2:10:54 >
  • Evet, sizin gibiler yüzünden arabamda metal bir beyzbol sopası var.
  • geçen, bursa dönüşü sivrihisara gelmeden önce biryerde 140 civarı süratle sabitlemeye aldım çift şeritli duble yolda sol şeritte ilerliyorum arkamda bir tane eski kasa mercedes tam bilmiyorum modellerini ama baya geniş bi modeldi bmw 7 ler gibi neyse 15 dk falan arkamdan geldi sonra yokuşa geldik arkama yapıştı deli gibi selektör yapıyor mercedes olduğunu görüp hızımı 70e çekip yol verecekmişim ağaya. yaktım dörtlüleri düştüm 80 km hıza ooh mis gelsin arkamdan, bu sefer uzunları yaktı dallama daha da yavaşladım makas atıp geçti enayi yaktım uzunları takıldım peşine yetişmek çok da zor olmadı çünkü öndeki araçların yine max hızı 140-150 civarında idi. bir beş dakka dayanabildi mecbur yol vermek zorunda kaldı, bir daha görmedim dallamayı, ilk defa bu kadar apaçi tarzı mercedes kullanan birini gördüm, gözümdeki beyefendi mercedes imajı tamamen ortadan kalktı.

    birde şu var arkadan 200 gibi bir hızla siyah bir a5 yaklaşıyordu geçtim sağa yol müsaitti eleman da geçerken yavaşlayıp kornayla teşekkür etti. dedim yarım saat önceki de şöför bu da şöför.

    ambulansa bile yol vermeyen bir ülkede yaşıyoruz, herkesin saygılı şöför olmasını bekleyemeyiz, ki herkes insan arada bir bizimde birilerine sinirlenip yanlış hareketlerimiz oluyor. ama durduk yere apaçilik yapan insanlar çok fazla trafikte, ne diyelim cem yılmazın eski reklamı geldi aklıma, "eğitim şart".



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 1 Ağustos 2011; 3:12:43 >




  • Makasçı-kapışmacı heyecanlı gençler için yeni bir oyun buldum.

    1-Önce ağır ağır heyecanlı arkadaşa yol veriyorum. Sağındayken gülümseyerek dikkatli dikkatli gözlerinin içine bakıyorum. O sırada heyecanlı ve havalı bakışlarını o da bana atıyor tabii.

    2-Daha sonra tempo kaybetmeden, ancak takip etmek için değil genel sürüş dinamiklerim içerisinde bay heyecanlıyı gözden kaybetmeden devam ediyorum.

    3-Zaten onca saçma makastan sonra ya bir ya iki araç geçmiş olan heyecanlı arakadaşı ışıklarda hızla yakalayıp hangi tarafı boşsa o tarafına geçip, yine dikkatli dikkatli gülümseyerek bakıyorum.

    4-Heyecanlı yarışçı arkadaşımız deli deli yakıt harcayıp, stres yapıp dakikalar önce geçtiği araçla yan yana kalınca havalı bakışlarının yerini kaçamak ve mahçup bakışlar alıyor.
  • Şu manyağın önüne kırmaya cesaret edebilir miydin?

  • kanka parçala hepsini
  • quote:

    Orijinalden alıntı: time_keeper

    Şu manyağın önüne kırmaya cesaret edebilir miydin?




    Caravelle kullanıcısı olarak itiraf ediyorum ki,Transporter-Caravelle kullanıcıları normal değil.Onu durdurup döveyim desen minimum çekebileceği malzemeler ;


     ecoFLEX Astra nın hızlanması biraz vasat

     ecoFLEX Astra nın hızlanması biraz vasat

     ecoFLEX Astra nın hızlanması biraz vasat

     ecoFLEX Astra nın hızlanması biraz vasat




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.