Şimdi Ara

ECM Jammer Çalışmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde ecm jammer açtım ve yerde jeti kaldırmadan kullanabiliyorum fakat havadayken hazır halde olmasına rağmen x e defalarca basıyorum yinede çalışmıyor sizdede bu sorunu yaşayıp çözen varmı ????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • hocam defalarca basıyorum fakat tık yok çalışmıyor bir bakıyorum 2 füzede tak çarpıyor %9 kalıyor dayanıklılığı jetin.

x den başka tuşlarıda ayarlardan yaptım fakat hepsinde aynı
  • bende flares geçtim ama ecm jammer air radarda kaybolmayıda sağlıyordu :D
  • flariesle ecmnin çalışma prensibi aynı değil ondan jammer kullanıyosan kitlenme sesi duyar duymaz x'e basman lazım yani füze adamdan cıkmaması o kitlenme sesinin incelmemesi(takip sesine dönmemesi) lazım

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

flariesle ecmnin çalışma prensibi aynı değil ondan jammer kullanıyosan kitlenme sesi duyar duymaz x'e basman lazım yani füze adamdan cıkmaması o kitlenme sesinin incelmemesi(takip sesine dönmemesi) lazım

flare her zaman daha avantajlı
    hem koruma şansı yüksek hemde çabuk hazır oluyor
    yani ben bir helikoptere kilitlendiğimde ecm jammer sıkıyor
    15 saniye sonra tekrar kilitlenip işini bitiriyorum
    Daha Fazla Göster
  • @sound_of_silence!

Dediği gibi sanırım çalışma prensibini anlamamıssınız. Kilitlenme sesinin sonuna doğru tam kitlenmeden Ecm kullanılmalı . Yoksa füze size doğru geldiğinde kullanmaya kalkarsanız kurtulmak için füzenin size çok yaklaştığı bir zamanda basmalısınız en kötü 1 füzeyi savurursunuz.
    Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • Ben genelde takip sesine dondugunde basıyodum yani füze çıkmadan onceki seste ondan olmuyormuş teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

Dıııııııııııııt sesini duyunca bas X e, ben öyle yapıyorum. Hoş, Xe basıp füzeyi savuşturduğum halde ready yazıyor orda o kötü.

o özellikle bi dışardan bi iç kameradan kullandıgımız için oluyor

Orijinalden alıntı: Leopard26

quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

flariesle ecmnin çalışma prensibi aynı değil ondan jammer kullanıyosan kitlenme sesi duyar duymaz x'e basman lazım yani füze adamdan cıkmaması o kitlenme sesinin incelmemesi(takip sesine dönmemesi) lazım

flare her zaman daha avantajlı
    hem koruma şansı yüksek hemde çabuk hazır oluyor
    yani ben bir helikoptere kilitlendiğimde ecm jammer sıkıyor
    15 saniye sonra tekrar kilitlenip işini bitiriyorum

+1
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.