< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 3 Kasım 2023; 19:42:36 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Echo (2024) | Disney+
-
-
Hawkeye baya hoşuma gitmişti, sanırım bunu da severek izleyeceğim.
-
Fragman fazla kanlı ve sert görünüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
IMDB puanı baya düşük biraz üzdü, sebebi nedir acaba? izleyen arkadaşların yorumlarını alalım.
-
bu konuyu görmeden az önce yazdım yani kahin olmaya gerek yok belliydi böyle olacağı.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157779531
forumun düzeyi gireyim 1 puan basayım şeklindeyken de bunu yazmıştım ilk bölüm sonrası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 14 Ocak 2024; 8:39:43 > -
Dublaj niye yok bunda tüm diller var türkçe yok, ilk kez disneyin yeni orjinal içeriğinde böyle bişey oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir oturuşta bitti. Klasik Disney dizileri gibi hem bölüm sayısı düşük, hem de süreleri az. Yapım ise vasat üstü bir kahramanlık oluyorum hikayesi. Daredevil şeker isteye gelmiş gibi 90 saniye falan gözüktü, Kingpin de olmasa bir albenisi yoktu açıkçası.
-
-
Sırf Kingpin hatırına izledim bayılıyorum abimize ufak da olsa Matt Murdock'ın görünüşü heyecanlandırdı. Dövüş sahneleri güzeldi tatmin etti, ama bu başrol karakter kimdir nedir marvel sinematik evreninden uzak kaldığım için gram bilgim yok.
5 bölüm olduğu su gibi bitti.
-
Kısaca çöp. Kingpin karakterini daha ne kadar ezecekler, adamı baş düşman yapacaklardı güya.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok kötü, 5 bölümlük diziye 2 bölüm sabredemedim. Bunu çizgi roman hayranı olarak söylüyorum, ona rağmen. Bu SJW, sol liberal woke tayfa her şeyi mahvetti.
-
İlk bölümde sıkılıp bıraktım. Neden Kate Bishop ya da Yelena gibi çok daha eğlenceli karakterler varken bu hiç kimsenin umrunda olmayan kadının dizisi yapıldı anlamadım. Kadının tek yaptığı somurtmak, öflemek pöflemek, içime fenalık getirdi.
-
she hulk dizisi bence güzeldi. fakat bütçeyi çok fazla aşmıştı. bu diziyi seyretmedim ama eminim bütçe minimumdur. marvel ismi geçmese, aynı kalitede olsa kimse yüzüne bakmaz. seyreden zaten film ve dizilerle ne gibi bağlantısı olacak diye meraktan seyrediyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X