Şimdi Ara

Eca Confeo Digital Ön Kapak Sökme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar eca confeo digital marka ve model kombiye oda termostatı takıcam ama ön kapağının nasıl söküleceğini 2.5 saattir çözemedim. Sizde varsa resimlerle yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Arkadaşlar ön paneli bir şekikde söktüm ama nereye bağlantı yapacağımı çözemedim bu kez. Lütfen yardım eder misiniz? Şema aşağıdaki gibi;





    Eca Confeo Digital Ön Kapak Sökme





    TEŞEKKÜRLER

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler,

    ECA Confeo kombide ufak bir sorun oluşmuştu. Petek ısısını düzenleme düğmesi biraz içine kaçmıştı. Ön kapağı açıp nasıl yaparım diye düşünürken, kapağı açamayınca ECA'ya yazdım. Bu annemin evindeki kombi. Kendi evimdeki daha eski ve kullanım kılavuzunda ön kapağın nasıl açılacağı bilgisi var. ECA'dan hemen geri dönüş oldu. İki kez dünüş yaptılar. Bu bilginin tüketiciye yönelik bir belgede olmasının güvenlik ve yasal sorumluluk açısından sakıncalı olduğu konusunda doyurucu bilgi verildi. Sonuçta beni bir servise yönlendirdiler. Akşam aradım ertesi gün geldiler (gerçekten) çok uygun bir edere sorunu çözdüler.

    ECA'nın tüketici hizmeti gerçekten çok iyi. Bir sonraki kombim kesinlikle ECA olacak, eğer seçme şansım olursa (genellikle yükleniciler yabancı markaları kakalıyorlar. Yabancı markalar arasında iyi olanlar da var ama ECA da çok iyi). 2006'dan beri bu ECA kombiyi kullanıyoruz. Tam 14 yıllık. İlk kez bir sorun yarattı. O da ufak bir sorun ve çok ucuza çözüldü. Kimse "artık bu model desteklenmiyor", "eski model parçası pahalı" demedi. SAĞOL ECA!

    Bildirmek istedim. ECA ile tüketici ilişkisi dışında hiçbir bağım yoktur (aslında doğrudan tüketici de sayılmam. Bu annemin kombisi ama ben de evdekini değiştirmek zorunda kalırsam kesinlikle ECA almaya çabalayacağım).

    Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akoglular -- 7 Şubat 2020; 13:35:56 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.