Şimdi Ara

Eboue kendini çok atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• K

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eboue niye oynatılmıyor ben hala bilmiyorum...yabancı sınırlamasından dolayı mı lisans çıkartılmadı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

eboue niye oynatılmıyor ben hala bilmiyorum...yabancı sınırlamasından dolayı mı lisans çıkartılmadı ?

Evet.
  • Ebue çok başarılıydı neden kadro dışı kaldıki performans I en iyi oyuncu oynadığı iki sezonda iki şampiyonluk iki ş ligi üst tur yaşadık Manchester realmadrid maclarında çok iyiydi.Ayıp ettik adama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: urfaliaslan

Ebue çok başarılıydı neden kadro dışı kaldıki performans I en iyi oyuncu oynadığı iki sezonda iki şampiyonluk iki ş ligi üst tur yaşadık Manchester realmadrid maclarında çok iyiydi.Ayıp ettik adama

balık hafızalı olmayın. onun yerde yatmaları yüzünden hem rezil olduk hemde kaç defa gol yedik.
  • geçen sene 6-1 yenildiğimiz maçın ilk golünde çok büyük hata yapmıştı.
  • İlk sezon hariç vasat oynadı, Real Madrid'e attığı golle bir yıllık kredisi oldu ve o kredi doldu. Olur olmadık pozisyonlarda kendini yere bırakması rakipten çok bizim sinirimizi bozmaya başlamıştı artık.

Fiziği var ama canı çok kıymetli, doğru dürüst kafa topuna çıktığını hiç hatırlamıyorum. 2012-13 sezonunda Gençlerbirliği maçında yediğimiz golü bir izleyin, unutanlar var belli ki. 3-0 kaybettiğimiz Real Madrid maçında da 1 ya da 2 golde hatası vardı.

Şu Sabri çok daha iyidir. O kadar para harcayıp da yine Sabri oynaması ayrı olay zaten. Bütün bek transferlerinde başarısız olduk.

Unutmadan ekleyeyim:
     Eboue kendini çok atıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bnm görüşüm bu arkadaşım şampiyonlar liginde derbi maçlarında dört dörtlük oynadı hataları olabilir ama abartılacak kadar hiç değil Galatasaray'ın en iyi sağbeklerinden biri eboue

• http://youtu.be/WuVkgzybqQQ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.