Şimdi Ara

Ebmas WingTzun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ebmas WingTzun ders fiyatları nedir acaba bilen var mı?

• nayt kardeşim sadece aylık aidatı sorarsan ileride katlanmak zorunda kalacağın masrafın sadece belli bir kısmını öğrenmiş olursun.
    sorman gereken şudur;
    aylık aidat (150 TL civarıdır.)
    seminer ücreti (40 avro civarıdır)
    sınav ücreti (15-20 avro civarıdır)
    özel ders ücreti (hocasına göre değişir, 45 dakikası en az 80-90 lira arasıdır. belli bir seviyeden sonra özel ders almadan WTde yükselemezsin.)
    paso ücreti (yılda bir defa 10-20 avro gibi bir şeydir)
    kıyafet ücreti
  • Eyvallah saol ya bu açıklama iyi geldi adımımızı ona göre atalımda sonradan süpriz olmasın
  • Bu kadar parayı verdiğine değecekse hiç düşünme git tabii.
    ama sınav vs. ücreti istemeyen organizasyonlar da var, onları da araştırmalısın.
    Sana Nedret Kılç Hoca ve onun öğrettiği gerçek Ving Tsun okulun tavsiye ederim.
    çünkü Ip Man'ın yaptığı şeyin aynısını bunlar öğretiyor, EBMAS ve diğerlerinin öğrettiği ise Leung Ting kökenli uydurma bir şeydir.
    ama karar senin neticede.
    gönlüne ne uygun düşerse onu yapmalısın.
    yaşın gençse güreş veya judoyu da dene bir gör derim.
    parası da olmaz onların.
  • Forumları biraz okudum. Siteyede baktım dogru bir terchi gibi gözüküyor ama Seyrantepedeyse eğitim salonu bu iş benim için imkansız oluyor. Bu arada bilgilendirme için saol. karşılaştırma yaptığımız zaman ebmas yok yere para alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nayt

Forumları biraz okudum. Siteyede baktım dogru bir terchi gibi gözüküyor ama Seyrantepedeyse eğitim salonu bu iş benim için imkansız oluyor. Bu arada bilgilendirme için saol. karşılaştırma yaptığımız zaman ebmas yok yere para alıyor.

nayt
    o ifade doğru olmayabilir diyelim, daha doğrusu bu kadar sert konuşma. belki EBMAS çok daha pahalı ama orada öğrendiğin tekniklerle can kurtarırsan bedava bile sayılır değil mi?
    ben tabii ki onların ticari yaklaşımlarını tutmuyorum ama yine de...
  • Herkese merhabalar. EBMAS'ın şubesine göre ders fiyatları değişiyor. Mesela Sifu Cemil Uylukçu'nun ders verdiği Nişantaşı şubesinde fiyat 160 lira.

Ben Beşiktaş şubesine gidiyorum, öğreticim Sihing Mert Nomer. Burada ise fiyat 100 lira. Seminer ve sınav ücretleri derkrieger'in bahsettiği rakamlar civarında. Kendi fikrimi sorarsanız aylık 100 lira civarında bir ücreti savaş sanatları için fazla görmüyorum.

Kıyafet ücreti diye bir şey yok. Beyaz tshirt , koyu renk eşofmanla derslere katılabilirsiniz. Benim 1.5 ayım dolmak üzere, şu ana kadar öğrendiklerim, verdiğim paraya değdi diyebilirim. Çok memnunum açıkçası. EBMAS olması şart değil, Avcı ya da TWCC fark etmez; önemli olan savaş sanatlarını tanımanız.

EDIT:

@derkrieger; senin verdiğin linkteki Nedret Kılıç'ın yazılarına baktım forumda çok güzel şeyler yazmış. Leung Ting hakkında yazdıklarına baya güldüm. Espri anlayışı sağlam bir öğretmen olduğu belli. Kendisini tanımam etmem ama yazılarını okudukça kendisine sempatim artıyor. Seminer ücreti 20 lira diye söylemiş. Bunu da elektrik su gibi, temel ihtiyaçlar için olduğunu belirtmiş. Gerçekten diğer okulların aldığı fahiş paralara bakarsak, samimiyet burada ortaya çıkıyor. EBMAS'la yolum ayrılırsa kendi sistemini tanımayı çok isterim. Sana da ayrıca teşekkür ederim bana bu imkanı verdiğin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 28 Temmuz 2010; 5:20:34 >

• Aslında herşey normalde şu seminer ücreti canımı sıktı :) Şuan hala düşünme aşamasındayım. Ramazandan sonra belli olur herşey büyük ihtimal EBMAS'a giderim çünkü bana en yakın o iş sonrası ancak oraya yetişebilirim. Civarda daha yakın yok.(kalite anlamında)
  • Benim de o olay canımı sıkmakta... 1 ay sonra derece almam gerekecek ama benden bu paralar istenecekse vermeyi düşünmüyorum. Ancak kalite konusunda alabileceğin en iyi eğitimi veriyorlar belki de, paranın karşılığını alıyorsun kesinlikle. Bir de ticari yanını abartmasalar herkes için iyi olacak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.