Şimdi Ara

ebebek izmirpark mağazası açılışa özel 150 tl alışverişe 50 tl hediye çeki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün itibariyle açılan izmirpark ebebek mağazasında 150 tl alışverişe 50 tl hediye çeki veriyor. ancak bez, ıslak mendil ve mamalarda geçerli değil.

    Bugün sabah fazla kalabalık olmadan gidip ben de faydalanayım dedim. 9 aylık oğlum için birkaç parça birşey aldım. Temmuz ayında kızkardeşim ve bir arkadaşımın eşi doğum yapacak. onların da ihtiyacı olabilecek şeyleri aldım kasaya gittim. Tekstil ürünlerinde %70e varan indirimler var ve tüm oyuncaklarda %25 indirim var. Tekstil ürünleri sorunsuz bir şekilde fiyatlandırıldı ancak oyuncaklarda indirim olmadı. ayrıca biberon yıkamak için kullanılan deterjanlarda da 2.ürüne %50 indirim olduğu söylenmesine rağmen bu da kasada indirim olarak yansımadı. tam 150 tl olacak şekilde alışverişimi ayarlamışken kasada 178 tl çıktı. o sırada mağaza müdürü ile karşılaşıp durumu ona anlattım. mağaza müdürü ilginç bir şekilde oyuncakların da hediye çeki için geçerli olmadığını söyledi. ancak afişte böyle bir ibare yoktu. oyuncaklar için olan %25lik indirimi de sağlayıp son faturayı 157 tl ye indirmeyi başardı. mağaza müdürü yine de bana indirim çeki çıkarttırabileceğini söyleyip bana kendi cep numarasını verdi. pazartesi günü kendisini arayıp hediye çekimi çıkarttırmayı düşünüyorum.

    bu saydıklarımı çıkartırsak indirimler gayet güzel, yaptığım alışverişten ve mağaza konseptinden genel olarak memnun kaldım. çalışanlar gayet yardımcı ve genel olarak fiyatlar indirimleri de sayarsak oldukça makul fiyatlara geliyor. organik tekstil ürünleri nerdeyse lcw fiyatlarına denk geliyor.

    izmir'de oturup da gitmeyi düşünenler yukarıda bahsettiğim hususlara dikkat edip ona göre alışverişlerini yapabilirler. mağazanın yeni olması sebebiyle bu tip sorunlar olabilir. kasada hakkınızı aramaktan çekinmeyin derim.

    not: 28 ocak itibariyle bu kampanya sona erecekmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsrkn -- 24 Ocak 2015; 13:44:05 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.