Şimdi Ara

Ebay'dan satıcıya negatif feedback nasıl verilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha öncede konumu görmüşsünüzdür adam paypayla cevap vermiyor ama ebay de pozitif feedback'i %98.5 . Yani ben negatif feedback verirsem bu adam bana döner diye düşünüyorum. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum lütfen biraz yardım ederseniz çok sevinirim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vTeck -- 23 Ocak 2013; 13:45:35 >

• Yardım edin lütfen
  • %98 ise boşuna adamın günahını almayın. gümrükte problem çıkmış olabilir.
  • Sağ üst tarafta My eBay'e tıkla, karşına direk aldığın ürünler çıkar ve hemen ürünün sağ tarafında ''Leave Feedback'' yazar. Ona tıkladığında Feedback bölümü açılır ve oradan yorumu bırakabilirsin. Ama bence yapma :) iyi düşün.

Sorun ne idi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capt. Awesome -- 22 Ocak 2013; 13:52:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: revoltx

%98 ise boşuna adamın günahını almayın. gümrükte problem çıkmış olabilir.

Hocam ben paypaldan baktığımda Sipariş kısmında iptal edildi yazıyor. Bunu ben iptal etmedim en azından paramı kurtarsam yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

Sağ üst tarafta My eBay'e tıkla, karşına direk aldığın ürünler çıkar ve hemen ürünün sağ tarafında ''Leave Feedback'' yazar. Ona tıkladığında Feedback bölümü açılır ve oradan yorumu bırakabilirsin. Ama bence yapma :) iyi düşün.

Sorun ne idi ?

Hocam ürünü 5 ocakta sipariş vermiştim 3 arkadaşız 1 inin doğum günüydü 2 tanemiz diğerine aldık 1 tane ve kendimizede aldık. Yani 3 tane saat sipariş etik parasını da 2 miz ortak ödeyecektik. 3-4 gün önce ne oldu ne bitti bi bakayım dedim paypal hesabıma girdim bib baktım iptal edildi yazıyor. Ben de paypaldan neler yazdım adam cevap vermedi hak talebi felan da yaptım itirazımı gene cevap yok. Bende galiba paypal değilde eBay ile daha çok uğraşıyor diye dedim eBay den bir feedback vereyim geri dönerse anlaşırız diye olay bu yani. Bare yollamayavaksada paramı geri alsam yeter ona çabalıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ebay ve paypal hk. acil beyler
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.