Şimdi Ara

Ebay'dan Aldığım Ses Kartı Bozukmu Çıktı Lütfen Bir Bakın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ebaydan ses kartı aldım sıfır yazıyordu sadece kutusunda yırtılma olduğunu filan yazıyordu.
    Bilgisayarıda zaten kısa süre önce topladım

i5 6500 8 gb ram 650 corsair psu diğer sistem bileşenlerim.

Almış olduğum kart ise Asus Xonar Dx modeli.

Ne donanım kısmında ne başka şeyde hiç bir şekilde kartı göremiyorum
    driverlerini indirip kurmaya çalıştığımdada şu hatalar alıyorum.

Farklı farklı bir çok slotta denedim sorun yine aynı.

Kart Bozuk mu?

Ebay'dan Aldığım Ses Kartı Bozukmu Çıktı Lütfen Bir Bakın. Ebay'dan Aldığım Ses Kartı Bozukmu Çıktı Lütfen Bir Bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeSioN -- 24 Mart 2016; 14:46:07 >

• Evet kart %99 bozuk geçmiş olsun .
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ------------------------------------------
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

Evet kart %99 bozuk geçmiş olsun .

O Kadar bekledik şansımıza bozuk cıktı ne yapıcam bilmiyorum

Benim bildiğim kadarı ile gitti gidiyor şöyle bir sistem var ödemeyi yapıyorsun ama para arada kalıyor hemen satıcıya ödeme yapılmıyor alıcının onayından sonra ödeme gerçekleşiyor. ebay hiç kullanmadım eğer sistem aynı ise onay vermeyip paranı geri alabilirsin. Malzemeyi de karşı ödemeli yolla gitsin.

Kolay gelsin..

Orijinalden alıntı: Cyber

slmm

Benim bildiğim kadarı ile gitti gidiyor şöyle bir sistem var ödemeyi yapıyorsun ama para arada kalıyor hemen satıcıya ödeme yapılmıyor alıcının onayından sonra ödeme gerçekleşiyor. ebay hiç kullanmadım eğer sistem aynı ise onay vermeyip paranı geri alabilirsin. Malzemeyi de karşı ödemeli yolla gitsin.

Kolay gelsin..

Selam
    Hocam sanırım ebayda sistem daha farklı işliyor bir bilgili yazarsa iyi olacak
    Onay vermesen de belli bir süreden sonra karşı tarafa parayı ödüyorlar, ingilizce biliyorsan ya da iyi ingilice bilen biri ile ürünün sipariş sayfasından More Actions/Contact seller yazan yerden satıcıya ürün hakkında bildirim gönder. Mutlaka ebay'a da bildirmek için bir yer vardır ama benim ingilizcem ancak oraya kadar yetiyor. Bana da gelen bir kaç arızalı ürünün yerine yenisini istedim gelmedi, çok cüzi bir miktar olduğundan pek peşine düşmedim. Eğer yenisini gönderme ya da para iadesi aşamasına gelirsen para iadesi iste, parayı alınca yeniden sipariş verebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 24 Mart 2016; 18:57:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Onay vermesen de belli bir süreden sonra karşı tarafa parayı ödüyorlar, ingilizce biliyorsan ya da iyi ingilice bilen biri ile ürünün sipariş sayfasından More Actions/Contact seller yazan yerden satıcıya ürün hakkında bildirim gönder. Mutlaka ebay'a da bildirmek için bir yer vardır ama benim ingilizcem ancak oraya kadar yetiyor. Bana da gelen bir kaç arızalı ürünün yerine yenisini istedim gelmedi, çok cüzi bir miktar olduğundan pek peşine düşmedim. Eğer yenisini gönderme ya da para iadesi aşamasına gelirsen para iadesi iste, parayı alınca yeniden sipariş verebilirsin.

Benimde İngilizcem yok çeviri ile yapıyoruz işte.Adama çeviri yaparak mesaj attım ürün bozuk çalışmıyor diye öğle saatlerinde halen bana mesaj atmamış İspanya'da adam.

• SeSioN kullanıcısına yanıt
    Ebay sayfasının altında "Resolution Center" (Çözüm Merkezi) diye bir yer var oraya yaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.