Şimdi Ara

Easycep Bizi Kandırıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Sayın Forumdaş Üye Arkadaşlarım,

Bildiğiniz üzere Babalar Günü yaklaşıyor ve babama yeni bir telefon alma ihtiyacım doğdu. Bu sebeple yenilenmiş bir telefon almayı düşündüm ve meşhur EasyCep sitesine girdim. Orada Samsung Galaxy S24 Ultra 256 GB modelini 60.000 TL fiyatla gördüm. Ancak biraz araştırma yaptığımda aynı modelin sıfır fiyatlarının 55.000 TL ile 58.000 TL arasında değiştiğini fark ettim.

Yenilenmiş, dolayısıyla ikinci el bir telefonun fiyatının sıfır bir telefondan daha uygun olması gerekmiyor mu? Şimdi birkaç ekran görüntüsü de paylaşacağım. Sizler de inceleyip yorumlarınızı belirtirseniz çok sevinirim. Acaba EasyCep bizleri yanıltıyor mu? Neden sözde yenilenmiş, ikinci el bir telefonun fiyatı sıfır fiyatından daha yüksek olabilir?

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Çünkü kredi kartına 12 taksit var. Taksit mecburiyeti olan mahkum. Başka açıklaması yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • samsun__ S kullanıcısına yanıt

Gerçekten Mantıksız Malum Sarı Sitede ve Facebook Güvenilir Satış Kanalları Üzerinden Bir Üst Modeli S25 Ultra 512GB Hafızalı Olan Model 32 Bin TL Artı Server Ömürlük Kayıt 35 Bin TL. Easycep Bizimle Dalga geçiyor.

• Easycep bir dolandırıcı gibi takılıyor.

Ben olsam 1 TL vermem bunlara.

Her taraf şikayet, her tarafta bunların saçmalıkları dolanıyor.

Yenilenmiş telefon yeni parçalarla olur. Bunlar toplama allah ne verdiyse sağdan soldan berbat işçilikle telefon yapıyor.

Apple'da falan gördüğünüz "refurbished" muhabbeti gibi değil yani.

Bulaşmayın, bulaştırmayın.

• Ormanci kullanıcısına yanıt
    Hiç Bulaşmadım Bu Saatten Sonra D Bulaşmam. Ama Bunlara Kul Olan Vatandaşlara Acıyorum Doğrusu. Adamlar Yolunacak Kaz Arıyor

• Şimdi 35 Bin TL Malum Bir Yerden Ödeme Yaparak S25 Ultra Aldım Server Kaydı Dahil

• TheLoveDoctor kullanıcısına yanıt

hocam o fiyatlarda 512gb lik s25 ultra mümkün değil. dolandırılmış olmayın ? kaldı ki server kayıt şuanda kapalı hiç bir samsung cihaz kayıt yapılamıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana bir kere değişim kampanyasında ek ücret ödememek için kırk takla attılar ve ondan sonra size 100tl hediye puan verelim dediler. O olaydan sonra sonra kapısından geçmem.3-5 fazla veririm başka yere yönelirim.

• Bozuk cihazı size yan sanayi ürünlerle ayakta duracak kadar yapıp satarlar. Bozulunca kullanıcı hatası derler. Uğraştığın da cabası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Byblack58 kullanıcısına yanıt

Sürekli Aldığım birisi Olduğu İçin Dolandırılmadım. İsim ve Sayfa Paylaşamıyorum yasak olduğu İçin Şiyar Desem Siz Anlarsınız

• TheLoveDoctor kullanıcısına yanıt
    Kod adlı kişiyi biliyorum. Listesine de baktım tekrar hocam 25 ultra şu an kapalı. Bir yanlış anlama olmasın sakin? 4+4 yazıyor malum yerde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.