Şimdi Ara

East dan West e ücretsiz geçiş bugı buldum KOŞUUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önce şurayı oku:http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/turkiye-sunucu-sss

East'dan TR ye ordan Weste geçicez ehehehe. Bekle beni West. Bir de isterseniz west de mevcut summoner nameiniz ile başka hesap açıp nick de değiştirebilirisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munasipbirdil -- 13 Eylül 2012; 18:23:17 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm Nooblar Weste akacak şimdi.Eastden farkı kalmayacak

not:NA ya gelmeyin burda çok ırkçı feeder leaver var geçen maç 3 kişi leave atttı 2v5 oynadık yenildik

Orijinalden alıntı: fvs

Tüm Nooblar Weste akacak şimdi.Eastden farkı kalmayacak

Canım arkadaşım elon yüksek ise bir sorun olmaz , zaten o noob dediklerinle aynı elodaysan sende noobsundur

Orijinalden alıntı: Gold Stain

Önce şurayı oku:http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/turkiye-sunucu-sss

East'dan TR ye ordan Weste geçicez ehehehe. Bekle beni West. Bir de isterseniz west de mevcut summoner nameiniz ile başka hesap açıp nick de değiştirebilirisiniz.

verdiğin linki biraz daha okursan brolafın 2 hafta sonra ( yani bedava geçiş hakkı bitince) verildiğini göreceksin.
  • Konunun linkini hemen Riot'a yolladım.

Orijinalden alıntı: kurtlord

quote:

Orijinalden alıntı: Gold Stain

Önce şurayı oku:http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/turkiye-sunucu-sss

verdiğin linki biraz daha okursan brolafın 2 hafta sonra ( yani bedava geçiş hakkı bitince) verildiğini göreceksin.

brolafdan bahsetmiş miyim sence

• yandık tüm nooblar westte lanet olsun
  • nooblar weste gececek diyenlerin match historylerine baksak 0/10 tryndamere 2/16 master yi falan oynamislardir yani. kaldi ki macarlar ruslar falan eastte hala onlara bir sey olmuyor ayni yerde kaliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

NA dayım oh kebap buralar hiç sıkıntı yok brolaf skini vermeyeceklermiş NA dakilere çünkü bizi değiştirmeyecekler ziggimdemi tabiki de değil east ve westtekilerle uğraşmıyorum

not:NA ya gelmeyin burda çok ırkçı feeder leaver var geçen maç 3 kişi leave atttı 2v5 oynadık yenildik

güldürdü
  • Beyler anlamadım şimdi ben ne alacağız Brolaf mı Katarina mı? Yeni server mi açılıyor? Ne IP boostu? Aydınlatın yahu. Daha yeni kalktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

Beyler anlamadım şimdi ben ne alacağız Brolaf mı Katarina mı? Yeni server mi açılıyor? Ne IP boostu? Aydınlatın yahu. Daha yeni kalktım.

Dostum türkiye serveri açılıyor ve bütün east ve west serverindeki türkler o servere otomatik olarak atılıyor. Fakat atıldıktan sonra, 30 günlük ip boost ve exp boost hediyesi alıyoruz. Ayrıca ilk 2 hafta içinde west veya east serverine geri dönmek isteyenler ücretsiz bir şekilde dönebiliyor. Fakat 2 hafta içinde geri dönmeyen kişilere brolaf skini hediye ediliyor, katarina zaten kbt ya katılanlara kod şeklinde hediye ediliyor. Yani şahsen benim yapacağım şey, ip boost dan yararlanıp, son gün bedava transferden yararlanarak, eski serverime yani west e geçmek olacak. Brolaf alamıycam ama önemli değil.

• yaşasın west panpa:D

Orijinalden alıntı: Gripholion

quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

Beyler anlamadım şimdi ben ne alacağız Brolaf mı Katarina mı? Yeni server mi açılıyor? Ne IP boostu? Aydınlatın yahu. Daha yeni kalktım.

Dostum türkiye serveri açılıyor ve bütün east ve west serverindeki türkler o servere otomatik olarak atılıyor. Fakat atıldıktan sonra, 30 günlük ip boost ve exp boost hediyesi alıyoruz. Ayrıca ilk 2 hafta içinde west veya east serverine geri dönmek isteyenler ücretsiz bir şekilde dönebiliyor. Fakat 2 hafta içinde geri dönmeyen kişilere brolaf skini hediye ediliyor, katarina zaten kbt ya katılanlara kod şeklinde hediye ediliyor. Yani şahsen benim yapacağım şey, ip boost dan yararlanıp, son gün bedava transferden yararlanarak, eski serverime yani west e geçmek olacak. Brolaf alamıycam ama önemli değil.

Riot serverlar west east diye bolunmeden once uye olanlara beleş server deyiştirme hakkı verdı ben turk server ına gecıp brolaf skin ini aldıktan sonra bu hakkı kullanıp geri west e gecme ihitmalim varmı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.